HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

CASPER RUUD KLAR FOR COMEBACK

CASPER RUUD COMEBACK: Har prikket seg ut turnering. (Scanpix)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

CASPER RUUD COMEBACK: Casper Ruud gjør sannsynligvis comeback på tennisbanen i midten av august etter virusoppholdet. Det skjer i Washington.

STARTER SESONGEN 14. AUGUST

Der venter en ATP-turnering. Onsdag ble det klart at Roland-Garros også spilles til høsten, med start 27. september. Det var en supernyhet for team Ruud.

– Casper er spent og glad for at det blir Roland-Garros i år. Planen hans er å starte opp sesongen i Washington 14. august, sier pappa Christian til NTB.

Etter turneringen i Washington blir det sannsynligvis US Open i New York for Ruud. Han er oppe på 36.-plass på verdensrankingen etter et sterkt år.

Roland-Garros er betegnet som «grus-VM», og underlaget passer meget godt for Ruud. Arrangøren har ikke utelukket at det kan bli tilskuere på kampene i Paris.

I fjor tapte Ruud i tredje runde mot Roger Federer i Roland-Garros. Nordmannen var helt uten sjanser i den kampen.

Ruud rakk å spille 16 ATP-kamper og vinne en tittel før 2020-sesongen ble stoppet i midten av mars etter virusutbruddet. Han vant elleve kamper og tapte fem. Det ga ham cirka 4 millioner kroner i innspilte premiepenger.

(©NTB)
LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.