HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

HER ER ALTERNATIVENE TIL SPORT PÅ TV

ØDEGAARD FIFA 20
(Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ikke bare har corona virus endret livet vårt, men sekundert fikk også vår interesse for sport seg en støkk. For i tillegg til å sitte mye inne er det ikke mye interessant for en sport-fra-sofaen entusiast. I tillegg til mange gode filmer og serier. Her er vår redaksjons beste tips til å slå ihjel isolasjonen.

Nummer 1

POKER. Vi i redaksjoner er veldig glad i å spille poker. Det er morsomt og mest sosialt live, men nå som corona i Norge er over er inntil videre nettpoker et bra alternativ.

LAST NED POKERAPPEN HER

Spesielt appen Pokio er vi veldig glad i. Den er sikker i forhold til penger ut og inn, eventuelt hvis man vil spille gratisturneringer. Det finnes en egen krets (klubbid: 100198) som holdes i av den kjente spilleren og modellen Aylar og pokerstjerna Viktor Bloom “Isildur”. I tillegg til mange hyggelige norske spillere, ikke minst treffer du nok et par av oss som spiller der.

HER ER REGLENE TIL TEXAS NO LIMMIT HOLD EM

Etter at du har lastet ned appen fra pilot, må du melde deg inn i klubben (id: 100198). Så vil du etterhvert bli godkjent. Det finnes mange artige spill som Texas Holdem No Limmit, Omaha og den nye varianten Drawmaha. Spill ansvarlig!

Nummer 2

RAFFLE . Også populært kalt lyveren, eller “Liars Dice” på engelsk. Alt du trenger er fem terninger pr. spiller og hver sin kopp.

Kort fortalt så handler det om at man må gjette antall terninger med forskjellig valør som man har under koppene. Høres simpelt ut, men det byr på et fantastisk “taktikeri”, men allikevel ikke så komplisert, at ikke alle kan være med.

SLIK SPILLER DU RAFFLE

Her kan man jo spille om oppvasken for hele uken, eller rett og slett ren prestisje i husholdningen.

Nummer 3

SKJEBNEKAMP: Meekjubel fra dokumentarfilmen “Til Valhall”

Nå har du annledningen til å se igjen gamle klassikere. Som for eksempel da Norge slo Brasil i fotball-VM i 1998.

TV 2, Viasat sender en rekke klassiske kamper. Blant annet Liverpools comeback mot AC Milan i mirakelet i Istanbul. Solskjærs avgjørende scoring mot Bayern Munchen i Champions League. Paul Gazza sitt fantastiske frispark mot erkerivalen Arsenal. Eller den gang “The Gunners” gikk ubeseiret igjennom en hel sesong i den øverste divisjonen i engelsk fotball.

Det finnes også en rekke gode sports-dokumentarer der ute. Vår personlige favoritt er RED ARMY, om Sovjets, nærmest uslåelige hockeylag på 80-tallet. Bak scenen var det selvfølgelig ikke noen dans på roser.

SE EMIL MEEK DOKUMENTAREN “TIL VALHALL” PÅ VG HER

Alternativt kan du også se Sportsofas egen Even Evensens prisbelønte dokumentar om MMA utøveren Emil Meeks dramatiske vei til UFC.

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.