HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SKJEBNEKAMP FOR UFC-MEEK

SKJEBNEKAMP: Meekjubel fra dokumentarfilmen "Til Valhall"

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Emil «Valhalla» Meek går kanskje til sin viktigste kamp i UFC-sirkuset i møtet med australske Jake «The Celtic Kid». For dette er den siste kampen hvor den norske MMA-fighteren har kontrakt, med den desidert største organisasjonen innen idretten.

Meek står med en seier og to tap og i dette toppsjiktet. Dermed tåler vårt norske håp ikke å tape denne kampen hvis han skal overleve i et av sportsverdens aller største merkevarer. Eksil-trønderen gjorde en meget god figur mot nåværende suverene mester «The nigerian nightmare» Kamaru Usman, men dette er nok et vinn eller forsvinn for den hardt-kjempende mma-utøveren.

– Det er ikke noe jeg tenker mye på. For meg er det en kamp om gangen uansett, og det er bare seier som gjelder uansett. Det har det alltid vært, sier Meek til Nettavisen.

I tillegg til seier har UFC en bonus for mest underholdene kamp. Den har Meek ambisjoner med å ta med seg i tillegg til seier og forhåpentligvis muligheten til flere kampen blant superstjernene.

– Jeg skal gå inn der og slå ut Jake Matthews. Jeg er ikke her bare for å vinne, men jeg er her for å gjøre en «statement». Jeg vil gjøre en sinnssykt god kamp, avslutte han, hente 50.000 dollar i bonus og få en ny, fet kontrakt, sier Meek.

SPILL RISIKOFRITT PÅ MEEK – 250 KRONER ELLER 500 KRONER HER FÅ TILBAKE VED TAP

Meek har vært lenge ute med skade. Det bedrer heller ikke «søknaden» om flere kamper. Kampen som går av stabelen i Auckland, New Zealand.

STORKAMP I BOKSING: HEVDER FURY SLITER MED SKADE

TIPPETIPS: EMIL MEEK OG WILDER VS FURY

Matthews er fra Australia og debuterte i en alder av bare 18 år. Med syv av syv seiere entret «The Celtic Kid» UFC sirkuset. Deretter har det blitt 12 kamper med 8 seiere. Sist slo han en annen skandinav i svenske Rostem Akman på avgjørelse. Vårt norske håp må innfinne seg å være underdog i kampen. Det er dog noe Emil Meek har snudd i sin favør før.

– Jake er en dritbra fighter, som har vunnet fire av de fem siste kampene sine. Han slår hardt og har få svakheter. Han er sikkert en av de beste urankede fighterne, og det kommer til å bli en dritbra match. Det er en sånn fight man på forhånd vet kommer til å bli bra, sier Meek i intervjuet med Nettavisen.

Kampen sendes på Viaplay

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.