HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

BASKET-LEGENDEN KOBE BRYANT ER DØD (41)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

NBA-legenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke, ifølge TMZ. 41-åringen døde i Calabasas i et reisefølge med med sin 13-år gamle datter Gianna og tre andre mennesker da det private helikopteret styrtet i bakken.

Beredskapspersonell svarte, men klarte ikke å redde noen som var om bord med fem personer bekreftet omkomne, ifølge rapporten.

Det hevdes at hans kone Vanessa Bryant ikke var om bord. Årsaken til helikopterulykken er nå under etterforskning. Bilder fra åstedet ser redningsarbeidere lete i restene i det som var et Sikorsky S-76 helikopter. Rapportene sier at reisefølge tok av klokken 10 California-tid og det sies at det var mye tåke i området.

EN AV DE ALLER STØRSTE

Bryant regnes som en av de største basketballspillerne gjennom tidene, etter å ha tilbrakt hele sin karriere med Los Angeles Lakers.

Så sent som i går gratulerte han den aktive superstjerna LeBron James med å bli den tredje mestscorende spilleren i NBA gjennom tidene.

Han twitret: “Fortsetter å videreføre spillet. Mye respekt for broren min.”Og LeBron sa også at han var glad for å være i samme samtale som Bryant.”Jeg er glad bare for å være i en samtale med Kobe Bryant,” sa James.

“En av tidenes største basketballspillere som noensinne har spilt, en av tidenes største Lakers.

“Mannen har to trøyer hengende opp i Staples Center. Det er bare sprøtt.”

Han var en 18-tiders All-Star og ble utnevnt til All-NBA Team ved 15 anledninger.

Bryant var NBAs mest verdifulle spiller i 2005 og slo opp 1 346 ordinære sesongkarriereopptredener mellom 1996 og 2016.

Lakers-legenden hjalp sin side til tre påfølgende NBA-mesterskap fra 2000 til 2002 og fortsatte å rangere blant toppspillerne over hele ligaen inntil kne- og skulderskader tvang hans pensjonisttilværelse på slutten av sesongen 2015/16.

Bryant var yngstemann i NBA-historien og nådde 30 000 karrierepoeng, og slo milepælen i alderen 34 år og 104 dager.

Faksimile Express, TMZ Skjermdump

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.