HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

TRUMP MED DENNE BESKJEDEN TIL MCGREGOR

Conor McGregor vs

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det var en litt spesiell hilsen President Donald Trump kom med til Conor McGregor etter hans knockout av den andre publikumsfavoritten – og presidentens navnebror – Donald «Cowboy» Cerrone.

Iren brukte som kjent bare 40 sekunder på vinne i det han kaller sitt faste «comeback» til oktagonet. McGregor noterte seg for sin første seier siden november 2016 og det gikk ikke den sittende kontroversielle amerikanske presidenten hus fordi.

SMIGRET PRESIDENT

Trump som har blitt stilt for riksrett av representantenes hus i desember fikk beskjed fra McGregor på selveste Martin Luther jr-dagen i USA, der han skrev følgende «Fantastisk President. Muligens USAs svar på «GOAT». Med bilde av geit, men dobbel betydning for «Greatest of all time» på Twitter.

Donald Trump lot seg smigre og gratulerte McGregor med hans fantastiske seier.

Etter kampen ville ikke McGregor avsløre hva som er hans neste planer.

President Dana White poengterte dog at iren, med denne seieren, har kvalifisert seg til en re-match med Kabib Nurmagomedov. Lettvekts mesteren står med 28 seiere av like mange mulige og vant overlegent mot McGregor da de møttes sist. En kamp som endte med skandale og masseslagsmål, samt utestengelse av den nye mesteren.

LES OGSÅ:MAN-UNITED VIL HA POCHETTINO

Det kan tyde på at UFC og deres president Dana White setter ut et hint om en mulig re-match.

SE HVILKE IDRETTSTJERNER SOM TJENTE MEST I TIÅRET SOM GIKK

Faksimile Metro Skjermdump

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.