HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SLIK VIL HAN SLÅ FINLANDS REKORD

Byr opp til norsk pokerfest 13. april klokken 18.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I mangel av sport på TV i disse korona-tider tyr man til nye måter for å la seg underholde i den behagelige sofaen. Med mye innetid har Finland satt ny rekord for unike spillere i poker, nå mobiliseres det i Norge for å overgå landet med de tusen sjøers bragd.

INVITERER TIL FEST

Det er med glimt i øyet pokersjef Svein Olav Eidseter fra Coolbet inviterer til pokerfest for å utfordre likesinnede i Finland. Våre naboer i øst satt nylig rekord for en nasjon med 945 deltagende spillere hos klienten til Coolbet. Nå vil ikke Eidseter at Norge skal være noe dårlige. Snarere tvert imot vil han slå rekorden.

– Her må vi svare. Norge skal være pokerland nummer 1. Den rekorden skal ikke finnene ha for lenge, sier pokersjef Svein Olav Eidseter klart og tydelig til nettstede Den Siste Bookmaker.

MELD DEG PÅ POKERTURNERINGEN HER

Les også:

Det var 925 deltagere i main event online forrige uke. Det betyr at det satses hardt om dagen hos Norges beste bookmaker.
– Vi både håper og tror på over 1 000 deltagere. Det blir lagt ut som avslutningsturnering for påskeprogrammet og spilles mandag. Her bør alle pokerelskere i Norge kjenne sin besøkelsestid. Vi skal vise Finland at pokerinteressen er enda større i Norge, enn i landet med de tusen sjøer, sier moldenseren som ellers bruker dagene til å sette opp venneturneringer, naboturneringer, lagmesterskap og mye – mye annet.

POKER BRA ALTERNATIV TIL TV-SPORT

Bookmakerne i Tallinn har aldri før hatt flere pokerspillere, og det er Norge som er i tet.
– Hele Norge spiller poker, og bare hittil i april har over 3 200 unike nordmenn spilt poker hos Coolbet. Klarer vi å mobilisere en tredjedel av de i denne turneringen, så er det rekord. Det må vi klare. Her har Finland færre spillere, men de mobiliserte ekstra i den ene turneringen.Det skal vi gjøre nå også, sier Svein Olav Eidseter og frir til poker-Norge.


Bookmaker-Mikael har også ståltro på at det blir ny rekord.
– 1 000 spillere ville vært fantastisk, og for en turnering å vinne. Klarer vi 1 050 spillere, så er det Norges største turnering. Det bør vi fikse. Det vil være en forrykende avslutning på påsken, sier Mikael Mellqvist til siden Den Siste Bookmaker.

BLI MED PÅ Å SLÅ REKORDEN HER

PREMIEDRYSS

Thomas Måleng sier han skal få med halve Asker i denne turneringen.
– Jeg frir til Asker-folket og omegn. Her må dere være med. Dette blir råkult, sier Thomas Måleng.
Rundt barne-TV mandag starter turneringen med det passende navnet Norges største pokerturnering (late reg i tre timer og masse Bountys).
Med mål om 1 000 deltagere, vil det bli en fin premiepott også.
– Men det skal premieres før turnering også. Vi kommer ha masse konkurranser hele påskeuken. Her må man følge med, avslutter Svein Olav Eidseter.

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.