HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

TRUMP SVARER PÅ MCILROY-ANGREP

RORY McILROY: Sverger og aldri spille med Trump igjen.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

RORY MCILROY: Donald Trump gir nå tilbakemelding på golf-stjernens angrep, der verdens-eneren sverget på at han aldri kommer til å spille sammen med den golf-interesserte Presidenten igjen.

IKKE SLIK EN PRESIDENT SKAL OPPFØRE SEG

Tidligere denne uken gikk McIlroy etter Trump, under en innsamlings-skins-turnering for å bekjempe korona-viruset.

– Det er ikke slik en leder skal oppføre seg, sa McIlroy, mens han også anklagde presidenten for å prøve å bruke virus-krisen, til å fremme sin kampanje for fire nye år som USAs øverste leder.

Tidligere har McIlroy fått kritikk, etter at han spilte en runde med Trump tilbake i 2017, hvor iren i etterkant både ble kalt fascist og fanatiker, for å tatt imot en invitasjon på en golfrunde med Donald Trump.


– NOEN AV DE LIKER MEG

Trump svarte på utsagnet via telefon på TV-sending da McIlroy konkurrerte sammen med Dustin Johnson, Rickie Fowler og Matthew Wolff i en spesial-turnering i Florida. Presidenten samlet overskriftene fra turneringen med sin respons, selv om den samlet inn mer enn fem millioner dollar til veldedighetsorganisasjoner som jobber med å bekjempe Covid-19.

På spørsmål om McIlroys kommentarer sa Trump: – Mange av dem (golfere) er veldig politiske, faktisk. Mange av dem liker min politikken veldig godt , og andre tror jeg ikke gjør det.

– De som ikke liker meg, ser jeg ikke så mye til, kontret Trump.

GOLFEN PÅ VENT – SIKTER PÅ THE MASTERS

Med drøye to måneder avbrekk var golfen “litt tilbake” med veldedeighetsturneringen. McIlroy har allerede lovet å spille alle de tre første turneringene når PGA-turneringene starter opp igjen den 11. juni.

-Det var deilig å være tilbake på golfbanen, og tilbake til mer normale tilstander, svarte verdenseneren etter turneringen.

Donald Trump benyttet anledningen til å sette et mål for når publikum kan være tilbake på turneriingene med å peke ut The Masters som et alternativ. Det som er en av de gjeveste turneringene har blitt flyttet til 12. november på grunn av pandemien, i følge Daily Mail.

– Vi ønsker å få sport tilbake, vi savner sport og vi trenger sport. Du kommer til å ha en Masters ganske snart som vil være litt uvanlig, det vil være litt mindre enn de vanlige folkemengdene du har der. Men det er flott at det nå skal spilles igjen.

– Vi vil ha store folkemengder i “The Masters”. Jeg vet akkurat nå, at det er det som de jobber med, men du vet aldri hva som skjer. Ting kan skje veldig raskt.

– De fire første begivenhetene på PGA Touren er uten fans, men etter det vil de forhåpentligvis være tilbake, og vi håper virkelig at golfen snart er tilbake til det normale, forklarte den pressede Presidenten.

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.