HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SÅNN ER DET Å MØTE BRADY I SUPERBOWL

THE GOAT: Tom Brady med sine ti Superbowl. Her i action for New England Patriots (Shutterstock).

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SUPERBOWL XXXVI: Mange mener at det er Kansas sin quarterback Partick Mahomes som eventuelt har sjans på å utfordre motstander Tom Brady som THE GOAT, dog en gang i fremtiden. Før den yngre Mahomes skal møte Brady, så har tidligere rivaler dette å forteller om møte:

Kansas City og Patrick Mahomes er motstander da Tom Brady løpet inn til sin tiende Superbowl. Denne gangen for Tampa Bay, allerede på sitt første forsøk med sin nye klubb.

Ti superbowls på sin 21 år lange karriere er statistikk som man tror kommer til å stå inn i evigheten. Er det noen som kan klare det med det man kan si er en “flying start”, så er det Superbowl-mostander Partick Mahomes. Da må nok sistnevnte vinne kveldens kamp, for å ha noen sjanse.


Brady står med seks seiere og tre tap i Superbowl. Tidligere motstandere av Brady forteller om hvordan det er å spille mot tidenes beste. Noen prøvde å rive av han hode, mens andre var bare stum av beundring, skriver Daily Mail.

-Jeg hadde ikke trua på at Tom Brady skulle bli noen stor spiller den gangen, forteller Kurt Warner som møtte han for over 18 år siden med St Louis Rams. Så feil kunne jeg ta.

-Jeg ser ikke så mye forskjell for å være ærlig, sier Andy Reid, som er motstander Kansas Chiefs trener. Armen hans er like levene i dag som den gangen jeg møtte han, sier Reid. Han røyk med tre poeng med Philadelphia Eagles i 2005, men i kveld kan han få revansje.

-Måten han har holdt seg ung på i alle årene er utrolig. Hans vilje til å vinne er der fortsatt, og han er fantastisk å se på.

Dette er dog første gangen Brady går inn i Superbowl uten trener Bill Belichick og i en annen drakt enn for New England Patriots.

Uansett vil det bli en av tidens quaterback-kamper da Tom Brady møter den som alle tror blir den nye Brady, nemlig Patrick Mahomes.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.