HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

TIGER WOODS I DRAMATISK ULYKKE

TIGER WOODS ULYKKE: Golfens superstjerne slik vi liker å se han.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

TIGER WOODS ULYKKE: Golfs superstjerne, og tidenes beste golfspiller måtte reddes ut av blikksaks etter en alvorlig bilulykke.

HASTEOPERERES

Golflegenden Tiger Woods ble alvorlig skadet i en bilulykke som krevde en redning av spesial utstyr i Sør-California, skive en rekke medier.

Woods ‘kjøretøy skulle nordover på Hawthorne Boulevard ved Blackhorse road, på grensen til Rolling Hills Estates og Rancho Palos Verdes, da den styrtet utenfor fjellkanten og påførte bilen og Woods store skader, ifølge Sheriff’s Department i Los Angeles.

Los Angeles County Sheriff’s Department bekreftet at Woods var føreren av et kjøretøy som var involvert i en kollisjon rett etter klokka 07 lokal tid.

I følge nødanropet fra 911, innhentet av avisen The Sun, var Woods fanget i kjøretøyet som var “utenfor siden av veien.”

Opptak fra scenen viste en Bentley på siden med kjøretøyets front knust.

Det så ut til å ha krasjet i et offroad område, ikke på en vei, og ifølge KABC så det ut til at kollisjonsputene ble utplassert.

Avdelingen la til at kjøretøyet pådro seg “store skader.”

Stjernens agent, Mark Steinberg, sier i en uttalelse: -Tiger Woods var i en bilulykke i morges i California hvor han fikk flere leggskader.

-Han er for øyeblikket på operasjonbodet, og vi takker deg for personvernet og støtten.

En talsmann for LA County Sheriff County Sheriff’s Department sier til TMZ at de ikke tror at alkohol var involvert.


Woods krasjet som kjent bilen sin bare noen få dager etter Thanksgiving 2009 i Florida. Ulykken avslørte utilsiktet en bitter ekteskapstvist mellom han og daværende kone Elin Nordegren. En rekke kvinner kom så frem for å innrømme at de hadde utenomekteskapelige forhold med den berømte golfspilleren.

Woods har ikke spilt i en turnering i år, og er i ferd med å komme seg etter sin femte ryggoperasjon han gjennomgikk i desember.

Den 45 år gamle golfspilleren, som er basert i Jupiter, Florida, var i Sør-California denne helgen for Genesis Invitational, for å samle inn penger til hans veldedige fond.

En HBO-dokumentar forrige måned skrev om Woods ‘meteoriske vekst og offentlige skam i 2009 og 2010.

Selv om han fortsatt er aktiv, regnes Woods allerede som en av de største golferne i sportens historie.

Woods ‘siste turneringstittel var på Zozo Championship 2019 i Japan. Hans siste store seier var på Masters i 2019.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.