HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

OPPLEVER TIDENES POKER-BOOM

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

VENNEPOKER: Det faktum at folk ikke kan samles i disse tider for å spille poker har ført til stort trykk på nett, og spesielt hos selskapet Coolbet. Nå opplever de suksess med at du kan arrangere vennepoker og sette opp egne turneringer.

NM I POKER SLÅR ALLE REKORDER

Selskapet, som er kjent for blant annet å være de som leverer best odds lager pokerturneringer som aldri før og NM i Vennepoker ser allerede ut som en megavinner. På det første døgnet ble det laget 35 eksklusive turneringer for nordmenn.

Online kortspill opplever stor pågang.

SLIK SETTER DU OPP DIN EGEN VENNETURNERING!

  1. For å opprette en egen vennepoker-turnering med venner, kollegaer, familien eller idrettslaget må du gjøre følgende:
  2. Send en mail til norge@coolbet.com med ønsket turnering, tid, dato, åpen/lukket etc, så setter vi opp turneringen for deg. 
  3. Send gjerne inn ønske om turnering minimum 48 timer før turneringsstart.

For hver 8. deltaker i vennepoker-turneringen, så blir det tildelt en plass i finalen som går lørdag 16. mai kl 19.00. Der et det fantastiske premier til over 5000 Euro.

ELLER KLIKK HER FOR Å ENTRE SIDEN

Det betyr at pokeresset Svein Olav Eidsæter får se lite til finværet i Norge, mens han setter opp pokerturneringer hele dagen lag. Noe han gjør med glede.


– Det er også nesten like mange henvendelser fra folk som også vil ha egne turneringer, men lurer litt på datoer, struktur og så videre. Det er helt enormt og kommer nye turneringer hele tiden. Men det er bare å melde inn flere. Vi har kapasitet til å arrangere enda flere, sier Svein Olav Eidsæter til nettstedet “Den siste bookmaker”.

LES OGSÅ:
-SERIEGULL TIL LIVERPOOL!

SOLSKJÆR HAR OVERGANGSPLANENE KLARE ETTER AVBREKKET

SLIK KAN PREMIER LEAGUE GJENNOMFØRES

RUNDET OVER 5000 POKERGLADE NORDMENN

Pokerbølgen har aldri vært større i Norge. I april har så langt 5435 nordmenn spilt poker hos gjengen fra Tallinn.


– Det er enormt og med vennepoker, så tror jeg fort vi kan runde 6000 i april, sier talsmann Mikael Mellquist.


Mailboksen til gutta piper hele dagen, og med 35 turneringer de første 24 timene. Det 2 nye norske turneringer i timen omtrent om vi lar moldenseren som lager turneringene få litt søvn mellom slagene.


– Utrolig artig med slik respons, og det kommer nok bli enda mer når helgen nærmer seg. Søndag er jo den beste pokerdagen i uka, så vi tipper mange vil spille poker denne helgen. Og selvsagt er det mye prestisje å arrangere sin egen vennepoker-turnering. Lagkamerater, slekt og naboer blant annet, sier Svein Olav Eidsæter

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.