HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

POPULARITETEN STIGER FOR HOVLAND

(Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

På sitt 17nde forsøk på PGA-Touren gjorde Viktor Hovland det ingen nordmann har klart før han, nemlig det å vinne i en PGA-turneringen for menn. Det skal sies at golf-kometen nok har litt jobb som skal gjøres for å ta igjen «Hall of famer» Suzann «Tutta» Pettersen, med sine 15 seire på den kvinnelige «touren» LPGA.

Hovland er nå en av stadig flere spillere under 23 år som har vunnet på «touren», og alt kan ligge til rette for at han kan bli en ny «storhet» i den store golfverden, skriver Forbes Magazine.

EGET KLENGENAVN

Nordmannen har allerede fått klengenavnet «Hovi» av den amerikanske pressen. Med seieren i turneringen Puerto Rico Open, mener skribent i Forbes Mike Dojc, at Hovland bør være aktuell for det europeiske laget i prestisje-tunge Ryder Cup til høsten. Viktor Hovland er nå ranket som nummer 60 i verden, og er dermed direkte kvalifisert til «storturneringene» The Players og PGA Championship. I tillegg kan det norske golf-talentet nå trygt spille med et såkalt «kort» på PGA-Touren ut 2022.

VÅRE EKSPERTER ER OVER 7000 KRONER I PLUSS, SE KVELDENS CL-TIPPETIPS HER

våre eksperter i bra pluss, her kan du spille på tipsene

Ikke bare var det at Hovland vant Puerto Rico Open og prisen på avrundet 5 millioner kroner, men det var måten han gjorde det på.  På PGA-touren sin offisielle Twitter-konto, gjør de et stort nummer ut av de norske kommentatorenes jubelbrus i det Hovland setter sin putt. Anført av de to norske mannlige spillerne, som nok har vært nærmest å gjøre den samme bragden, nemlig Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad, ble den historiske «putten» kommentert på ren «Bjørge Lillelien»- vis.

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.