HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

HEVDER FURY SLITER MED SKADE

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det er duket for et av de største bokseoppgjørende på lenge i omkampen mellom Deontay Wilder og Tyson Fury. Taktikkeriet har allerede pågått lenge i media, det siste er en diskusjon mellom støtteapparatene om Fury er faktisk er skadefri eller ikke.

De to superstjernene møttes sist i en kamp som ble uavgjort. Mange mener, og har nok også rett i, at «The Gypsy King» Tyson Fury skulle vunnet denne kampen hos dommerne. Juryen valgte dog den mer diplomatiske ruten, med å score kampen uavgjort, hvilket mange mente var en ren skandale.

STØRSTE SIDEN TYSON MOT LEWIS

Storkampen, som dekkes av både TV-gigantene ESPN og FOX, har lenge hatt Fury som favoritt til å vinne hos bookmakerene, men uttalelser fra teamene har gjort at oddsen har bikket begge veier. Blant annet har bokseren Anthony Joshuas trener Eddie Hearn gått ut og sagt at Fury sliter med en ankelskade, som vil hemme han. Fury sin trener Javan «Sugarhill» Steward har dog vært veldig kryptisk med i sine uttalelser, rundt den omtalte skaden, i kampen som anses som den største siden Mike Tyson og Lennox Lewis i 2002.

– Hva Eddie (Hearn) sier er sant. Jeg vil jo ikke krangle med han om Tysons skader, sier treneren, litt uvitende for alle om han er ironisk eller ikke.

– Det kan hende at han er skadet, men det kan hende at han ikke er skadet. For å være ærlig er det ingen bokser som kommer inn i en kamp og er helt 100 prosent, sier Furys trener.

HVEM VINNER, HVILKEN RUNDE, KNOCK OUT? SPILL PÅ BOKSEKAMPEN HER

LES: SKJEBNEKAMP FOR UFC-MEEK

TIPPETIPS: MEEK I UFC OG WILDER VS FURY2 RISIKOFRITT SPILL

– Selv om man har litt skader her og der, så betyr ikke det at man ikke kan levere. Fotballspillere faller hele tiden, senere så hopper de opp og scorer mål. Det er det som gjør deg til en verdensmester. At man tåler litt skader her og der. Når man trener hardt så får man noen skader, men det er en del av sporten, sier Steward, til Behind The Gloves, gjengitt av Daily Record.

LES OGSÅ: HAALAND INSPIRERT AV MBAPPE

SALAH KAN GÅ GLIPP AV SERIESTARTEN

INGEN KLAR ODDSFAVORITT

Tyson Fury har siden sist gigantene møttes slått både Tom Schwarz og Otto Walin, mens Wilder har knocket ut både Dominic Breazeale og Luis Ortiz.  I tillegg til selve utfallet av kampen, knyttes det også stor spenning til når og hvordan det blir kåret en vinner i returkampen. Fury ble knocket av Wilder opptil flere ganger, men Fury skulle vært desidert best på poeng i forrige kamp. En ting er helt klart, fightingfans kan virkelig glede seg til at det endelig er en stor boksekamp igjen, uten at det er en soleklar favoritt til å vinne kampen.

Faksimile Daily Record, Bilde Skjermdump

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.