HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

MIKEL ARTETA ARSENAL: Den tidligere Arsenal-spilleren er nå sjef på Emirates. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

GABRIEL MAGALHAES ARSENAL: Spilleren var i samtaler med Manchester United, men nå skal Mikel Arteta ha overbevist om å komme til “The Gunners”.

STO MELLOM ARSENAL OG NAPOLI

Etter å ha vært veldig “shaky” i forsvaret til Arsenal kan det se ut som at det kan komme en ny brasilianer inn i midtforsvaret i stedet for David Luiz. I følge The Times skal Magalhaes har blitt overbevist av Arteta, etter at han ble overasket hvor mye han ville ha han til Emirates.

Det siste nå er ifølge Daily Star, at Magalhaes er i boks, og at spilleren vil snart presenteres offentlig som Arsenal-spiller.

Magalhaes var angivelig i kontakt med Manchester United, men har aldri hatt konkrete samtaler med de røde djevlene. Nå kan det se ut som at Arteta har snappet opp spilleren foran øynene på Ole Gunnar Solskjær. Spørsmålet er om hvor interessert de var å få han til Old Trafford, men i Arsenal har de klokketro på spilleren.


Avgjørelsen sto mellom Gunners og Napoli etter at begge klubbene hadde tilbud akseptert for Lille-midtbacken.

The Times har rapportert at Magalhaes har fullført legetesten sin hos Arsenal, og er klar til å signere en fem-årig avtale på Emirates i en avtale verdt opp til £ 27 millioner.

Og rapporter i Italia hevder Napoli har trukket seg fra avtalen da de ser på spilleren som tapt til Arsenal.

Corriere dello Sport hevder Arsenal har opprettholdt ‘konstant kontakt’ med Magalhaes de siste ukene for å overbevise ham om å ta turen til Premier League.

De legger til at Magalhaes er forbløffet av Artetas vilje til å ta ham med til klubben, og det bidro til å overbevise ham om å gjøre sitt trekk.


LILLE-PRESIDENT BEKREFTER

Lille-president Gerard Lopez bekreftet denne uken at Magalhaes tok en avgjørelse mellom to klubber, hvor Arsenal nå ser ut til å bli vinneren.

Lopez sa til TalkSPORT torsdag: “Det og et par flere klubber. Jeg tror han nå har sett seg ut en klubb.”

“Jeg synes det er rettferdig å si at Arsenal har en meget stor interesse for ham, Napoli er også en av de”.

“Vi har gitt ham god tid til å gjøre opp for seg. Vi har alltid sagt: ‘Se, hvis vi har en avtale med to klubber eller tre klubber, og avtalene er de samme, vil vi ikke lage bud konkurranse ‘, og det valget, jeg tror ikke jeg gir opp for mye hvis jeg forteller deg at det valget sannsynligvis er i dag eller i morgen.

“Jeg kan ikke fortelle deg hva hans valg er er. Vi har gitt ham noen anbefalinger, men vi liker ikke å snakke om det offentlig”.


LES OGSÅ:

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

FERNANDES SLÅR TILBAKE MOT KLOPP – JEG BRYR MEG IKKE!

VURDERER Å STENGE NED PREMIER LEAGUE

POGBA ER FERDIG I UNITED!

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.