HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SPURS OG EKSPERTER ADVARER: – BALE ER I KANONFORM

GARETH BALE: Den tidligere Tottenham-spilleren er på vei tilbake til Premier League. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BALE TOTTENHAM: Gareth Bale er tilbake hos Spurs, og eksperter advarer nå deres motstandere mot den flyvende waliseren.

HAR IMPONERT PÅ TRENING

Når Tottenham nå har fått Gareth Bale tilbake fra Real Madrid på lån er det mange som er usikre på hvilken versjon av Bale man får. Er det den late, eller den eksplosive versjonen, som Tottenham-fansen jo er vant til å se han på hjemmegress i London.

Det ryktes om at Bale har imponert både trenere og alle assistenter med sin fysikk og motivasjon på treningen. De har bokstavelig talt blitt blåst av banen. En som tror at man kommer til å få se Bale fra start, og den eksplosive versjonen, er fotball-ekspert Kevin Phillips, som har klokketroen på Bales såkalte “andre debut” hos Tottenham.

-De i Tottenham er helt blåst av banen av hva de har sett av Bale på trening. Ingenting skal stå på motivasjon, sier Phillips.


Bale har rukket å bli 31-år etter oppholdet i Real Madrid, og har ikke spilt for Spurs siden han kom tilbake forrige måned på grunn av en kneskade.

Han er nå i full trening, og Tottenham-sjef Jose Mourinho, sa at Bale “sannsynligvis” vil debutere fra start mot Hammers.

-Det er en kombinasjon av ting som gjør meg så positiv etter mitt syn, sier Phillips til Football Insider.

-Han trengte ikke å komme tilbake til England, gjorde han? Han kunne ha kommet tilbake og valgt en annen klubb, ikke Tottenham, og satt seg under press på grunn av det som skjedde før.

-Det viser meg bare at han har sult og appetitt til å komme tilbake og vise Tottenham-fansen hva han handler om, og hva de har savnet etter. Det etter det han viste før han dro.


ER IKKE SÅ GAMMEL SOM MANGE TENKER

Bale sin kamp mot Hammers er hans kamp nummer 205 for de liljehvite. Så langt har waliseren scoret 56 mål og hatt 58 assist for laget som en gang hentet han fra Southampton. Tottenham var også nærme med å gi Bale bort, etter det som var en merkelig start på karrieren i posisjon som venstreback.

LES OGSÅ: LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING AV VAR

-Han er ikke så gammel for meg, han virker som en naturlig og trent gutt.

-Jeg er veldig spent på å se ham med en Tottenham-drakt på, og jeg tror faktisk han vil slå til umiddelbart, jeg håper virkelig han gjør det.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.