HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

FERNANDES SLÅR TILBAKE MOT KLOPP

STRAFFER: Jurgen Klopp har meninger rundt alle Manchester Uniteds straffer. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

STRAFFER MANCHESTER UNITED: Bruno Fernandes bryr seg ikke om Liverpools trener Jurgen Klopp sine utsagn om Manchester Uniteds straffer. Nå slår portugiseren tilbake, og sier han ikke bryr seg om hva tyskeren sier.

STRAFFEDISKUSJON

Manchester Uniteds stjernespiller Bruno Fernandes har gitt klart utrykk for at den kreative midtbanespillere ikke bryr seg om hva Liverpools trener Jurgen Klopp mener om Man-United sine straffer.

Derimot anklager han Klopp for å prøve å legge press på dommerne med sine uttalelser. Fernandes er den spilleren som har nytt godt av United sine straffer, hvor han har scoret 14 mål på 15 forsøk det siste året.

Det er et år siden portugiseren gjorde United til en ligautfordrer igjen med sin tilstedeværelse på Old Trafford.


Klopp tordnet mot dommerne etter at tyskeren mener at Liverpool ble snytt for to straffer mot Southampton tidligere i år, skriver Liverpool Echo som er ute med saken.

Fernandes får støtte av Manchester United-trener Ole Gunnar Solskjær, som også mener at Klopp også prøver å influere dommerne til ikke å gi Manchester United straffer. Hvilket Fernandes utrykte før de to gigantene møttes på Anfield for det som kan bli avgjørende for hvem som vinner ligatittelen.

“Du ser alltid hva folk sier, men jeg bryr meg virkelig ikke,” sa portugiseren. «Jeg er ikke fokusert på det de sier.”

Saken fortsetter.

Litt av årsaken til at Manchester United får mer straffer begrunner Fernandes slik.

-Vi har veldig raske spillere foran. Anthony Martial er en av de beste spillerne en mot en i boksen, Marcus Rashford er en annen som er rask og har raske føtter, som når som helst kan ta ballen fra forsvareren.

FERNANDES OG SOLSKJÆR: Manchester Uniteds nyervervelse har fått sving på den gamle storheten. (Reuters)

-Det er normalt at de noen ganger, på grunn av det, blir utløst og faller og de får straffer.

-Folk kan snakke og si hva de vil. Men for meg og laget er hovedpoenget å fortsette å gjøre de riktige tingene, og når vi får et straffespark, bare å score.

-Jeg spilte i Portugal, og når du spiller for Sporting Lisboa, snakker (rivalene) Benfica og Porto alltid om den slags ting – noen ganger for å legge press på dommeren, skriver Liverpool Echo.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.