HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

STJERNE PÅ VEI TIL MAN-UNITED

CAVANI MANCHESTER UNITED: Uruguayaneren blir å se hos Solskjær og Old Trafford. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

CAVANI MANCHESTER UNITED: Edison Cavani skal være klar for Old Trafford. En rekke journalister mener nå å vite at stjernespissen nå skal presenteres for de røde djevlene.

GÅR FRA PSG

Spissen sin kontrakt med den franske hovedstads-klubben har gått ut. Dermed kommer spilleren gratis som free-agent til Manchester. Kontrakten skal være på to år, som gjør at han blir på Old Trafford til juni 2022, hvis han ikke blir solgt i mellomtiden.


I følge den treffsikre journalisten Mohamed Bouhafsi blir spilleren presentert hos Manchester søndag. Spekulasjonene kom fra en rekke spanske journalister, men nå går Mohamed ut på Twitter og nærmest bekrefter overgangen.

Det har vært mye omtale rundt en overgang for Cavani.

Både Atletico Madrid og Porto har vært aktuelle, men da Suarez signerte for Atletico, slapp 33-åringen opp for alternativer.

Det ble kun 14 kamper for PSG i ligaen i fjor for Cavani på grunn av skader. Det førte dog til fire mål og to assist.LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.