SPURS MÅ VENTE EN MÅNED PÅ BALE

GARETH BALE: Den tidligere Tottenham-spilleren er på vei tilbake til Premier League. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BALE SKADE: Det var noe Tottenham visste før de kjøpte Gareth Bale tilbake, men fansen må nok smøre seg med tålmodighet for å se sin gamle helt på banen i liljehvit-igjen.

MEDISINTESTEN KONKLUDERER

Låneavtalen med Bale og Tottenham koster 20 millioner pund, og avtalen vil gå som ventet til tross for at teamet fant ut at waliseren var skadet. Det betyr at Bale starter med å være på skadelisten, og er regnet med å være der minst en måned, i følge The Mirror.


Det er en strek i regningen som lengter etter å se Bale i aksjon igjen. Det har ikke akkurat luktet krutt av seriestarten for Mourinho.

Bale fløy til London på fredag ​​sammen med Real Madrid-lagkamerat Sergio Reguilon – som også signerer for Spurs – for å fullføre avtalen.

LES OGSÅ: REAL ADVARER TOTTENHAM MOT BALE

Spissen har hatt en skade, men har jobbet i et treningsstudio på Valdebebas, og svært lite informasjon ble gitt om waliserenes tilstand.


Men ifølge den spanske publikasjonen Marca har Spurs medisinske team sett på 31-åringens skade og bestemt at han vil være ute i hele fire uker.

Det ser ut til at Tottenham visste at dette kan være i saken på forhånd, noe som betyr at overføringen av lån på 20 millioner pund fortsatt vil gå gjennom. Det er ventet at Bale vil bli presentert i helgen sammen med Reguilon.


LES OGSÅ:

UFC-VERDEN I SJOKK: KHABIB LEGGER OPP!

-VAN DIJKS SKADE KAN VÆRE KARRIERE-TRUENDE

SISTE OPPDATERING PÅ VAN DIJKs SKADE

LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.