FORLATER MAN-UNITED OG SOLSKJÆR

MANCHESTER UNITED CHAMPIONS LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær klarte fjerdeplassen og skal igjen spille i Champions League.(Scanpix)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

FORLATER UNITED: Det er ventet at Manchester United går inn i en hektisk tid. Nå kan det se ut som en av de tidligere kjempene er på vei bort fra Old Trafford.

BEKREFTES I LØPET AV UKEN

Manchester Uniteds midtstopper har vært en viktig del av klubben, men nå ser det ut som at han ikke er en del av Ole Gunnar Solskjær sine planer.

Ifølge italiensk journalist er de røde djevlene villig til å selge Chris Smalling, og spilleren selv er enig med sin nye klubb om de personlige detaljene i en kontrakt.

SKY: HEVDER MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

Overgangen er ventet å bli offentliggjort i løpet av uken, og dermed kan Smalling ha spilt sin siste kamp for United.


Smalling har rundet 30-år og har imponert på lån for Roma, og er nå lysten på en permanent avtale til Italia og Serie A.

Inter Milan er også interessert i Manchester United-kjempen, men med personlige avtale i boks er det mest sannsynlig Roma som stikker av med den tidligere engelske landslagspilleren.

BREAKING: SPILLER ENIG MED BÅDE MAN-UNITED OG LIVERPOOL

Forhandlingene har pågått i ukesvis, men klubbene har ikke vært enige om verdien på Smalling.

Nå kan det se ut som at 18 millioner pund skal være den magiske grensen. Selv om Roma bare har vært villige til å betalte 13 millioner pund.


FRIGJORDE KAPITAL

Med korona-situasjonen over seg er det harde tider for klubbene, men Roma har fått kapital med å selge Patrik Schick til Bayer Leverkusen for hele 24 millioner pund.

Derfor mener nå Gianluca Di Marzio at en avtale om Smalling nå er nære og han nok nå definitivt har spilt sin siste kamp for Manchester United.


LES OGSÅ:

TIPPETIPS: TIDENES SPORTSØNDAG

SPURS MÅ VENTE EN MÅNED PÅ BALE

BEKREFTET: NY SPILLER TIL LIVERPOOL

MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.