BARCA ENIG MED SPILLER OM MAN-UNITED OVERGANG

SOLSKJÆR UNITED: Den norske Manchester United-treneren kan igjen klappe for gode tider. (Reuters)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

DEMBELE UNITED: Barcelona er enig med Ousmane Dembele om hvordan en eventuell overgang til Manchester United skal være. Dermed kan det være et steg nærmere for at spilleren er på vei til Old Trafford.

IKKE LÅNEAVTALE

Barcelona og Ousmane Dembele er enig om hvordan det må bli hvis Dembele og klubben skal imøtekomme Manchester United sin interesse for spilleren.

Barcelona har angivelig inngått en avtale med Dembele om at han bare er aktuell for United hvis Premier League-klubben gir han et permanent tilbud. Dermed utelukker spilleren og sin nåværende klubb en overgang, hvis det bare er snakk om et utlån.


Manchester United er i tankeboksen før overgangsvinduet går ut. Deres førstevalg er Jadon Sancho, men med en pris på 108 millioner pund er Solskjær og hans ledelse usikre på om investeringen blir for stor for en spiller.

DEMBELE KAN VÆRE BEDRE

En mye billigere, og et muligens like så godt alternativ, er Dembele for United. I utgangspunktet er de røde fra Manchester mest interessert i et lån. Muligens kan planen være å presse ned prisen på den engelske landlagspilleren Sancho. Enkelte medier hevder i dag at United har lykkes med nettopp det.

Dembele til United er noe ledelsen og Solskjær fint kan se for seg, men Barcelona, og nå også spilleren, er mest interessert i en permanent overgang.


For Dembele hadde en overgang til Manchester United åpnet opp for mer spilletid. Franskmannen har ikke klart å klore seg til en plass i startelleveren på Nou Camp. Det er ikke bra for 23-åringen som er på jakt etter en landslagsplass for Frankrike i det kommende mesterskapet.

I følge Express vil Barca ha penger til å finansiere overgangen til Memphis Depay. Ironisk nok for en spiller som Manchester United lot gå. Dembele er ikke fornøyd med å være andrevalget dog. Hvordan sagaen utspiller seg blir spennende å se. De neste dagene vil også dreie seg om å få til en overgang for Sancho for United.


LES OGSÅ:

UFC-VERDEN I SJOKK: KHABIB LEGGER OPP!

-VAN DIJKS SKADE KAN VÆRE KARRIERE-TRUENDE

SISTE OPPDATERING PÅ VAN DIJKs SKADE

LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.