HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

VAN DIJK SKADE: Liverpools bauta i forsvar ute med langtidskade. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

VAN DIJK SKADE: Livet etter Virgil Van Dijk sin skade har ikke vært helt det samme for Liverpool. Nå har midtstopper-bautaen vært ute i over tre måneder, men nå er det gode nyheter for Liverpool-fansen.

OPTIMISME OM COMEBACK

Etter det forferdelige sammenstøtet med Evertons keeper Pickford har Liverpools støtteapperat anntatt at nederlenderen ville være ute i 8-9 måneder. Nå har dog Liverpools populære trener Jurgen Klopp gode nyheter.

-Han ser mye bedre ut. Jeg har snakket med ham på telefonen, og han var i godt humør. Så det er veldig lovende, men jeg kan ikke si når han er tilbake.

Skadeproblemene har stått i kø for Liverpool etter Van Dijks sammenstøt med Pickford.

LES OGSÅ: FERNANDES SLÅR TILBAKE MOT KLOPP – JEG BRYR MEG IKKE!

I tillegg ble Joe Gomez satt ut med en alvorlig kneskade, Joel Matip har også vært ute på stopperplass. Hvilket gjorde at Liverpool har brukt midtbanespillerne Jordan Henderson og Fabinho i midtforsvaret. Hvilket jo også gir færre valg på midtbanen.


– Det er selvsagt flere steg igjen før det er helt klar med Virgil. Jeg hadde denne skaden selv. Men med tanke på tiden vi er inne i, hvor lenge han har vært ute og hvor lang tid det vanligvis tar å komme tilbake, så ser det veldig, veldig lovende ut. Det er alt jeg kan si, forteller Klopp i en pressekonferanse.

Uttalelsene kan tyde på at Van Dijk nok kommer tilbake, snarere en forventet. Det er noe Liverpool-fansen nok gleder seg til. Liverpool er fortsatt i toppen, men ikke like overbevisende som før Van Dijk ble skadet.


– Jeg vet ikke hva som er mulig og ikke mulig. Jeg er nok ikke den riktige til å bedømme det hundre prosent korrekt, sier dog Klopp.

Deretter er det bare å smøre seg med tålmodighet for Liverpool-fansen, som for første gang på veldig lenge må se erkerival Manchester United og Ole Gunnar Solskjær over seg på tabellen.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.