HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL

HARRY MAGUIRE: Engelskmannen er til daglig kaptein for Manchester United. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

HARRY MAGUIRE: Manchester Uniteds kaptein skal ha blitt arrestert etter å ha angivelig vis ha slått en politimann under ferieopphold i Hellas.

UTE SAMMEN MED KAMERATER

Maguire skal natt til fredag vært ute på byen og havnet i håndgemeng med andre engelskmenn, utenfor en bar i den greske byen Mykonos, ifølge nettstedet Protohema.

I følge Maguire selv til greske medier, skal det hele startet da Manchester United-spillerens søster ble snittet med en kniv.

United-kapteinen skal ha motsatt seg arrest, og gått til fysisk angrep på politiet sammen med kameratene, hvor tre menn ble bragt til arresten.

-Fotballspilleren var verbal mot politiet, hvor han tilslutt også slo han, sier en talsmann for politiet til ERT.

United-spilleren benekter annklagene. Og ut på ettermiddagen var Manchester United-forsvarspiller fortsatt i varetekt hos politiet.


UNITED ER INFORMERT

Manchester United røyk som kjent ut av Europa-ligaen og hadde lengre sesong, enn mange av de andre klubbene. Dette var den første av to uker ferie for Solskjærs spillere før landslagsamlig, og forberedelser foran neste sesong venter. Ligastart er allerede 19. september for Manchester United. Klubbene bekrefter at de er klar over situasjonen som har oppstått. De skriver følgende i en pressemelding.


-Klubben er klar over en angivelig hendelse som involverte Maguire i Mykonos forrige natt. Det er opprettet kontakt med Harry, og han samarbeider fullt og helt med greske myndigheter. På nåværende tidspunkt vil vi ikke gi ytterligere kommentarer.


LES OGSÅ:

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

FERNANDES SLÅR TILBAKE MOT KLOPP – JEG BRYR MEG IKKE!

VURDERER Å STENGE NED PREMIER LEAGUE

POGBA ER FERDIG I UNITED!

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.