PREMIER LEAGUE-KLUBB BYR PÅ KING

JOSHUA KING: Bournemouth-spissen i aksjon for det norske landslaget. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

JOSHUA KING: Engelsk aviser hevder Premier League klubb vil by på den norske landslagspilleren.

KLAR FOR Å BRUKE MILLIONER PÅ KING

Den engelske avisen The Telegraph hevder at Aston Villa skal være villige til å betale 188 millioner kroner for Joshua King. Det var lagkameraten fra “The Cherries”, nemlig Callum Wilson Villa egentlig kunne tenke seg. Nå gikk derimot han til Newcastle og det rapporteres at King er nå øverst på ønskelisten til Birmingham-klubben.

Aston Villa er godt kjent med norske superspisser da John Carew tok supporterne med storm, etter å ha tilbrakt fire sesonger og scoret 37 mål på Villa Park.

King er nå ønsket av manager Dean Smith og med nedrykk for Bournemouth og bare et år igjen på kontrakten skal laget fra sør-kysten være villig til å la den norske spissen gå etter lang og tro tjeneste.


VIL SPILLE SPISS

28-åringen fra Romsås har lenge ønsket å spille ren spiss, men har blitt mye brukt som kant-spiller. Noe han mest sannsynlig får gjøre i Aston Villa ved en eventuell overgang.

Tidligere har King vært i Manchester United og Blackburn. Det førstnevnte storlaget var også interessert i nordmannen i januar, men valgte da å kjøpe inn Odion Ighalo fra kinesisk fotball i stedet.

Tottenham har også vært nevnt som et stoppested for King, da Jose Mourinho gjerne kunne tenke seg en “back up” for storstjernen Harry Kane. Med så mange gode kantspillere ville nok King sett lite spilletid hvis ikke Englands kaptein eventuelt skulle bli satt ut med en skade.


I tillegg til King skal Villa være ute etter Rhian Brewster, Brentfords Ollie Watkins, Celtics Odsonne Edouard, skriver The Telegraph.

Fra før har Villa allerede sikret seg Nottingham Forest-spilleren Matty Cash.


LES OGSÅ:

TIPPETIPS: TIDENES SPORTSØNDAG

SPURS MÅ VENTE EN MÅNED PÅ BALE

BEKREFTET: NY SPILLER TIL LIVERPOOL

MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.