HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

LIVERPOOL LEEDS: Champion League-mestre og når seriemestere. Nå møtes de i seriestarten. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

LIVERPOOL LEEDS: Før returen til Premier League er Yorkshire-gigantene ivrige etter å styrke laget. Nå sikter Leeds etter en av Liverpools helter.

GIFTIGERE PÅ TOPP

I følge The Mirror har dette resultert i at Divock Origi er lagt til Marcelo Bielsas sin ønskeliste over spillere han vil ha før sesongen starter. Lees skal også være interessert i Brewster. De hvitkledde sitt ønske kommer som et ønske om å styrke angrepet etter at det kun var Patrick Bamford som nådde doble tall i antall scoringer forrige sesong.


MER SPILLETID

Origi var på banen 40 ganger for Liverpool forrige sesong, men bare 13 av Origis opptredener var i startoppstillingen, noe som gjør at den belgiske landslagspilleren sikkert vurderer sin fremtid.

I mellomtiden vurderer Jurgen Klopp for øyeblikket om han skal beholde akademikerutdannet Brewster på Anfield før den kommende sesongen, eller la 20-åringen bruke et år på lån i en annen Premier League-klubb.


Gitt de økonomiske implikasjonene av coronavirus-pandemien, er det usannsynlig at Liverpool lar begge spillerne flytte bort fra klubben de kommende ukene, men Leeds vurderer nå er forsøk, ifølge Mirror.

Liverpool Leeds er først kamp ut i Premier League for de nyopprykkede, og seriemesterne.


LES OGSÅ:

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

FERNANDES SLÅR TILBAKE MOT KLOPP – JEG BRYR MEG IKKE!

VURDERER Å STENGE NED PREMIER LEAGUE

POGBA ER FERDIG I UNITED!

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.