HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

MESSI VURDERER NY KLUBB

LIONEL MESSI: Blir i Barcelona, men vurderer Beckhams Inter Miami som neste stopp.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

LIONEL MESSI INTER MIAMI: Lionel Messi er i samtaler om sin nye klubb etter at han forlater Barcelona. I følge Daily Star er nå Messi i samtaler med Inter Miami og David Beckham for et USA opphold etter sine to kommende sesonger for “Barca”.

LIONEL MESSI INTER MIAMI

Lionel Messi har angivelig hatt ‘seriøse samtaler’ med David Beckham om å spille for Inter Miami etter “karrieren”.

33-åringen sin kontrakt med Barcelona utløper senere denne måneden, men det er ventet at argentineren skal signere en ny toårsavtale som vil holde ham på Nou Camp frem til 2023.

Etter det kan det se ut som at kanskje verdens beste spiller den siste dekaden flytter til USA, hvor Inter Miami regnes som å være neste destinasjon.

David Beckham grunnla Inter Miami i 2018 sammen med medeierne Marcelo Claure, Masayoshi Son og far-og-sønnparet Jorge og Jose Mas. Nå er han i seriøse samtaler med å overbevise Messi til å velge Inter Miami, i følge Daily Star.


Og sistnevnte av kvintetten har sluppet et stort hint om at Messi kan være på vei til solskinnsstaten når den nye Barcelona-kontrakten går ut.

I et intervju med Miami Herald sa Jorge Mas: “David og jeg har jobbet veldig hardt, vi har ambisjoner om å bringe de beste spillerne hit, og Leo Messi er en generasjonsspiller, uten tvil den beste spilleren gjennom tidene”.

Les også: Hvem er best av Messi og Ronaldo

“Jeg er optimistisk om at Messi vil spille i en Inter Miami-skjorte fordi jeg tror det vil fullføre arven til den største spilleren i vår generasjon, og vil møte ambisjonene til eierne av Inter Miami om å bygge et lag i verdensklasse.”

Messi kjøpte nylig en leilighet på 7 millioner dollar i Sunny Isles Beach-området i Miami, og spissen har aldri vært sjenert i sitt ønske om en dag å flytte til USA, i følge Star.

BLIR UANSETT AMBASSADØR FOR BARCA

I fjor sa han til argentinsk presse: ”Jeg har alltid sagt at jeg vil glede meg over opplevelsen av å bo i USA, å leve i den ligaen og det livet.”

“Men hvis det skjer eller ikke, vet jeg ikke.”

Skulle Messi bli med Inter Miami, forventes han å være hos klubben i to sesonger før han returnerer til Barcelona i seks år i en foreløpig bestemt ambassadørskapasitet.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.