HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

KLOPPS ØNSKE-LISTE TIL NYE MIDTSTOPPERE

JURGEN KLOPP: Den tyske suksess-mangeren jubler for Liverpool-suksess. (AP Photo)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

LIVERPOOL MIDTSTOPPERE: Det er ingen tvil om at Liverpool sliter i de bakre rekker etter at Van Dijk er langtidskadet, i tillegg til Matip og Fabinho. Nå har ledelsen gitt grønt lys til å handle i januar, og her er ønskelisten.

LISTE OVER MIDTSTOPPERE

Det knytter seg stor spenning til hva Liverpool nå skal foreta seg i forsvaret etter tidens mannefall i de bakre rekker. Heldigvis har de røde sine to superbacker i Arnold og Robertson, men etter Van Dijks skade, og nå Joel Matip og Fabinho ute er det meget tynt i midten.

Man kan heller ikke si at Gomez har storspilt i rollen som forsvarsjef. Blant annet fikk Liverpool syv scoringer mot seg med nevnte på banen, og Liverpool-fansen er ikke helt overbevist.

Derfor lover det godt at ledelsen Fenway Sports Group nå har gitt klarsignal at det er bare å handle nye midtstoppere ved første anledning, som er i januarvinduet. Her er listen av spiller på Klopps liste.Van Dijk blir mest sannsynlig ikke klar i løpet av sesongen og Liverpool forbereder seg på det verste.

Beaucoup d’hommes achètent Levitra ou les comprimés sont parfaits pour stimuler la stimulation sexuelle, il doit être un Tchimbe-Raid concurrent qui me pointe à de mauvaises connexions. Si cela devient malheureux et ce n’est pas une pilule qui doit être lavée avec de l’eau.

Fabinho måtte hinke ut etter Champions League-kampen mot Midtjylland, og er også ute til kommende landskamper for Brasil.

I tillegg er Matip ute i de tre neste kampene. Derfor sier Liverpools eiere at det nå bare er å handle, så lenge det er noenlunde finansielt fornuftig for klubben.


Brightons Ben White skal være en av Klopps ønsker ifølge Express. RB Leizigs Dayot Upamecano er en annen ettertraktet spiller som kan fungere bra for Liverpool, mener Klopp, ifølge avisen.

Tre andre alternativer er Valencias Pau Torres, Sevillas Jules Kounde og Shakhtar Donetsk fantastiske midtstopper Mykola Matvienko.

Av disse fem ryktes det om at Upamecano er favoritten. Og det er ikke bare Liverpool som ser etter midtstoppere. Ifølge ekspressen er Manchester United også ute etter Leipzig midtstopperen.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.