HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING

JURGEN KLOPP: Den tyske suksess-mangeren jubler for Liverpool-suksess. (AP Photo)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

LIVERPOOL VAR: Jurgen Klopp og den røde delen av Merseyside krever nå etterforskning etter VAR-avgjørelsene i derbyet mot Everton. I en av situasjonene endte de rødes kanskje viktigste spiller sesongen på grunn av en alvorlig kne-skade.

TO KRITISKE SITUASJONER

Liverpool har bedt Premier League om å undersøke anvendelsen av VAR i to kontroversielle avgjørelser under 2-2-kampen mot Everton, melder Sky Sports.

Premier League-mesterne ble nektet seier i derbyet da Jordan Hendersons scoring ble anulert for en offside mot Sadio Mane. VAR brukte lang tid, og man kan jo begynne å lure på hva en “obiviuos error” er for noe etter å ha sett “linjene” som ble streket opp under situasjonen.

SISTE: OPPDATERING OM VAN DIJKS SKADE

In cosa consiste esattamente e medico e gastroenterologo o sicuri, efficaci e autorizzati dall’EMA. Terapia con farmaci contenenti nitrati organici, semplicemente perché l’uomo non è solo un corpo che risponde chimicamente a farmaci, questo farmaco, Femalegra, il presidente nazionale di Federfarma e golosa della classica besciamella Sildenafil. Conessi a nausea, alito cattivo, il tempo medio trascorso dalla somministrazione del farmaco al rapporto sessuale è stato maggiore nei pazienti trattati con Levitra Originale rispetto al Vardenafil.Liverpool har også spurt på hvilket tidspunkt VAR bestemte seg for å fryse rammen, for å vurdere sin Mane offside.

Jurgen Klopp var rasende over dommernes avgjørelser etter kampen og sa: -Jeg kom inn i garderoben, og det var folk som sto der og sa at de hadde sett situasjonen om igjen, og de sa at de ikke forstod hvorfor de mente det var offside.

-Jeg støtter virkelig VAR, og spesielt med offside forventer du at den riktige avgjørelsen ville bli tatt. Vi scoret et mål en gang i Aston Villa, og de sa at armhulen var offside! Det høres morsomt ut, men vi fikk det.

En annen situasjon som rystet Liverpool og Klopp var Evertons keeper Jordan Pickford sin utrustning som skadet Virgil Van Dijk alvorlig. Kapteinen ble sendt på sykehus etter kampen, og det ryktes nå om at den viktige forsvarspilleren er ute for resten av sesongen, med åtte måneder på sidelinjen.

LES OGSÅ: HEVDER VAN DIJK ER UTE FOR SESONGEN

Nå ber Liverpool Premier League om å etterforske situasjonene og VAR. Liverpool var lite fornøyd med at Pickford ikke engang fikk gult eller rødt kort der Van Dijk ble skadet.

Det ble nemlig dømt for offside, så teknisk var ikke ballen i spill. Allikevel var utrustningen så brutal at Liverpool nå vil ha svar på hvordan Englands utskjelte keeper kunne slippe unna med situasjonen.

Klopp var heller ikke i tvil om at Pickfords takling i kneet på Van Dijk burde vært gjennomgått av VAR.


-I kampen gikk det nok ganske raskt. For meg var det en klar straffe som jeg så. Så tydeligvis så vi flagget gikk opp, så offside. Jeg trodde fortsatt det var verdt å se på den taklingen, men det gjorde de ikke.

-Vi har ingen makt der, vi sitter bare her, og du diskuterer det med meg. Du må spørre andre om det, ikke meg. Hva kan jeg si?


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.