BALE KLAR FOR TOTTENHAM: – JEG ER TILBAKE!

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BALE TILBAKE I TOTTENHAM: Gareth Bale er tilbake i Tottenham. Det bekrefter han på sin egen Twitter-konto.

ENDELIG TILBAKE

Duoen Gareth Bale og Sergio Reguilion har hele tiden blitt rapportert på vei til Tottenham hele uken. Nå bekrefter Bale selv overgangen på sin Twitterkonto. Tottenham og Daniel Levy nå skal ha en avtale klar, og det er ventet at Reguilion også blir klar.

-Etter syv års ventetid er jeg tilbake medler Bale!

(SAKEN ER OPPDATERT FRA TIDLIGERE) Bale har tidligere sagt at han vil sitte ut kontrakten med Real Madrid, men nå har han agent sagt at Spurs er laget i hans hjerte. Det kan tyde på at waliserens selv ønsker å spille for Tottenham, men er nok heller ikke uinteressert i å spille for Manchester United.

Midt opp i det hele har man den talentfulle venstrebacken Reguilion. Spilleren som har vært på utlån til Sevilla har gjort sakene sine bra. Han har også nå fått landskamp for A-laget, etter at han kom til Real Madrid som 13-åring.

LES OGSÅ: ADVARER TOTTENHAM MOT BALE

Dette er en sårt trengt posisjon for Tottenham, men Man-United har også lenge vært ute etter denne spilleren. Nå går kampen om denne duoen inn på oppløpsiden.

Tottenham-sjef Daniel Levy skal nå være redd for at Manchester United kupper hele avtalen. En halvdel av en avtale allerede United var inn på med tanke på Reguilion.


FRISTER MED DELE ALLI

I følge mange engelske medier skal Levy har forsøkt å gjøre en avtale med Dele Alli i retur til Real Madrid, hvilket “Los Blancos” har takket nei til.

Tottenham Hotspur-styreleder Daniel Levy er klar over at Manchester United har skissert et forslag om å signere Gareth Bale fra Real Madrid på utlån, og har personlig gått i forhandlinger om å kapre flyttingen. Ifølge overføringsekspert Duncan Castles, er det Spurs som mest sannsynlig får spilleren.

Bale kan nå komme tilbake til Premier League etter syv år i La Liga.

Spilleren har nylig gjort en u-sving over fremtiden, etter å ha vært fast bestemt på å bli og se resten av kontrakten verd £ 600 000 i uka.


Men med to år igjen av kontrakten, vil han spille vanlig fotball igjen, og vet at det er lite sannsynlig i Madrid på grunn av hans ikke-eksisterende forhold til Zinedine Zidane.

31-åringen har viet sin kjærlighet til Spurs offentlig, og hans agent Jonathan Barnett bekreftet tirsdag at hans ønske ville være å vende tilbake til Nord-London.

United ser på waliseren som et alternativ for Jadon Sancho, med de røde djevlene er fortsatt uvillige til å møte Borussia Dortmunds pris.

Med i underkant av tre uker igjen til overgangsvinduet stenger, sliter United fremdeles med å få til en avtale, og ser på Bale som et billigere alternativ før de drar inn til Sancho igjen kanskje neste sommer.

Og ifølge Castles er Spurs klar over Uniteds interesse og øker nå innsatsen. For begge spillerne.


LES OGSÅ:

TIPPETIPS: TIDENES SPORTSØNDAG

SPURS MÅ VENTE EN MÅNED PÅ BALE

BEKREFTET: NY SPILLER TIL LIVERPOOL

MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.