HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

MAN-UNITED SIGNERTE NY SPISS

MANCHESTER UNITED CHAMPIONS LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær klarte fjerdeplassen og skal igjen spille i Champions League.(Scanpix)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SPISS MANCHESTER UNITED: De røde djevelen har signert ny spiss fra Italia og Serie A til en verdi av 30 millioner pund, men må vente på forsterkelsen.

HEV SEG PÅ I SISTE LITEN

Manchester United signerte ny spiss som er Amad Traore fra Atalanta. Spilleren er dog ikke ventet å kunne slutte seg til Old Trafford før i januar vinduet.

Egentlig var Traore på vei til Parma, men United kastet seg inn i siste liten. Solskjær har tidligere vist interesse for spilleren, og tok etter rapportene kontakt i forrige måned.

Manchester United kuppet hele overgangen til Parma. Om det var det var det forsmedelige tapet mot Tottenham som gjorde at klubben nå satt ytterligere trykk vites ikke. Det er Fabrizo Romano og Ginaluca Di Marzio som nærmest bekrefter overgangen.


I følge rapportene er det altså 30 millioner pund som er overgangsummen. Telegraph melder også at United har sendt søknad om arbeidstillatelse for spilleren som kommer fra Elfenbenkysten.

Traore har et mål på tre kamper for Atlalanta. Dermed var han den første spilleren til å score i Serie A for spillere som er født i 2002.

United er som kjent ute etter Jadon Sancho og Ousmane Dembele, men dette er nok et valg for fremtiden.LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.