SOLSKJÆR OM MAN-UNITEDS MESTERLIGA-SJANSER

MANCHESTER UNITED CHAMPIONS LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær klarte fjerdeplassen og skal igjen spille i Champions League.(Scanpix)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MANCHESTER UNITED CHAMPIONS LEAGUE: Manager Ole Gunnar Solskjær mener sju Premier League-klubber fortsatt er med i kampen om de to siste plassene i neste sesongs Mesterliga.

– ET ROTTERACE

Solskjærs formsterke United-mannskap er nummer seks på tabellen når flesteparten av lagene har sju kamper igjen å spille. Opp til Leicester på tredjeplass skiller det seks poeng, mens avstanden til fjerdeplasserte Chelsea er ett poeng mindre.

Wolverhampton er også foran United på tabellen, men har spilt én kamp mer enn Solskjærs elever. Med seier mot Brighton tirsdag er Old Trafford-klubben tilbake på femteplass.

– Det er mange lag som er med i kampen om tredje- og fjerdeplass, sa Solskjær da han fikk spørsmål om utsiktene for mesterligabillett på mandagens pressekonferanse.

Deretter ramset han opp Leicester, Chelsea, Wolverhampton, Tottenham, Arsenal og Sheffield United som utfordrere.

– Det blir spennende, og det må det være for fansen også, sa United-sjefen.


TO STRAKE TAP

Manchester United har reist tomhendte hjem fra bortekampene med Brighton de to siste sesongene. Den trenden vil Ole Gunnar Solskjær gjøre noe med tirsdag.

Da han mandag fikk spørsmål om det var noen grunn til at Brighton har vært vriene å slå på bortebane, lød svaret:

– Det er selvfølgelig en grunn. De er et godt lag som gjør det vanskelig for oss. Jeg har ikke vært der selv, så jeg ser fram til det.

United er ubeseiret på 14 kamper foran det som blir et nytt viktig Premier League-oppgjør. Det vil ikke Solskjær ha for mye prat om.

– Du kan snakke om 14 kamper, men vi ser mot den neste. Så lenge du går den i møte vel vitende om at du vant den forrige, er det bra, sa han.


GOMES FORNYER IKKE

Lørdag sikret United seg plass i semifinalen i FA-cupen ved å slå Norwich etter ekstraomganger. Det kostet krefter for Solskjærs elever.

I semifinalen i midten av juli venter Chelsea.

Mandag gikk for øvrig kristiansunderen langt i å bekrefte at unggutten Angel Gomes er ferdig i United. Han er på utgående kontrakt.

(©NTB)


LES OGSÅ:

UFC-VERDEN I SJOKK: KHABIB LEGGER OPP!

-VAN DIJKS SKADE KAN VÆRE KARRIERE-TRUENDE

SISTE OPPDATERING PÅ VAN DIJKs SKADE

LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.