SPILLER ENIG MED BÅDE MAN-UNITED OG LIVERPOOL

MANCHESTER UNITED LIVERPOOL: Den spanske landslagspilleren Thiago skal ha gjort en avtale med både Solskjær og Klopp. (AP, Reuters)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MANCHESTER UNITED LIVERPOOL: De to storlagene er vant til å gjøre opp på banen, men nå er begge lag i en skvis over en spansk landslagspiller. Tidligere Bayern Muchen-sjefen har offentlig anklaget begge lagene for utpressing.

PERSONLIGE BETINGELSER PÅ PLASS

Manchester United har allerede forsterket midtbanen med Donny Van Beek, men nå er de også linket med den spanske landslagspilleren, Thiago Alcantara fra Bayern Munchen. Problemet er at 29-åringen, som bare har et år igjen på sin kontrakt med den tyske storheten, også ifølge Uli Hoeness har en avtale om personlige betingelser med erike-rivalen Liverpool.


Manchester United skal dog også være klare med en overgangsum på 27,7 millioner pund, ifølge en rekke engelske medier.

Det har satt sinnet i kok hos Hoeness: -Thiago hadde et flott tilbud hos oss for fire nye år. Noen dager senere sa han at han lette etter en stor utfordring.

SKY: HEVDER MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

-Tilsynelatende er han enig med Liverpool og Manchester United. Klubbene har ennå ikke henvendt seg til Bayern. Det er skikkelig dårlig stil, det de driver med er utpressing. raser Hoeness.

Den tidligere Barcelona stjernen har ifølge Independent en prislapp på 30 millioner pund.


ENESTÅENDE I FINALEN

Bayern vant fortjent Champions League i forrige måned, og den italienskfødte midtbanespilleren var gjennomgående strålende for dem. Han var ganske enkelt enestående i finalen mot Paris Saint-Germain og initierte trekket som førte til vinnermålet.

Det store spørsmålet er om Manchester United å signere Thiago Alcantara?

Bare for å gjøre Livrepool rasende, kan ideen virke fin, men med spanjolen vil Solksjaer kanskje ha en overflod av midtbanespillere.

Den norske manager har hovedsakelig benyttet en 4-2-3-1-formasjon på Old Trafford, og rollen som nummer ti er nok reservert for Bruno Fernandes.

Så han har seniorspillere som Fred, McTominay, Matic, Pogba og ny signering av Van De Beek for å kjempe om de to midtbanestillingene.

Liverpool har heller ikke noe særlig ledig plass på midtbanen, men ved å gå med på en personlig avtalte, så kan det se ut som at Klopp har planer med Thiago. Det ryktes også om at Winjaldum kan være på vei til andre klubber. Og kanskje er det sundt med et par utskiftninger, selv om Liverpool ser ut til å levere kamp ut og kamp inn.


LES OGSÅ:

TIPPETIPS: TIDENES SPORTSØNDAG

SPURS MÅ VENTE EN MÅNED PÅ BALE

BEKREFTET: NY SPILLER TIL LIVERPOOL

MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.