HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SOLSKJÆR OM UNITEDS MULIGHETER TIL LIGATITTEL

MANCGESTER UNITED TITLER: Ole Gunnar Solskjær har ikke gitt opp håpet om ligatittel med United.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MANCHESTER UNITED TITTEL: United har bra kål på andreplassen i ligaen, men Ole Gunnar Solskjær har ikke gitt opp håpet om å vinne tittelen denne sesongen selv om City har en bra ledelse.

KAN FORTSATT VINNE TITTELEN

United ligger innen rekkevidde av Manchester City om ligatittelen i Premier League. Selv om mye skal gå galt for erkerivalen. Pep Guardiola ser ut til å ha tittelen i lomma og er også på jakt etter fire ytterligere titler. Kan det skape en åpning for Manchester United? Mye skal til om de lyseblå skal ryke, men Solskjær har ikke tenkt til å gi opp kampen om tittelen, så lenge det er en matematisk mulighet.

– Vi gir aldri opp. Manchester United gir aldri opp. Dette laget har hatt for mange tilbakeslag og kommet tilbake til å ha det i vårt DNA. Det er ikke i vårt DNA. Men om det er realistisk? Nei. Mest sannsynlig ikke, sa Solskjær på pressekonferanse.


– Når du har hatt et lag som har vært så stabile som Manchester City har vært, venter man ikke at de taper tre kamper på de seks siste. Men vi vil avslutte sterkt. Vi tar én kamp av gangen, sa Solskjær.

Det ser ut som at United uansett kommer til å få den beste plasseringen de røde djevlene har hatt siden Sir Alex pensjonerte seg i 2013.

– Hvis det er det vi klarer, å være i nærheten av et trofé, er det framgang. Men vi er ikke ferdige da. Målet er å vinne ligaen, men vi er ikke i Ferguson-æraen. Vi har hatt en transformasjon siden han dro. Det ville uansett skje, for det fins ingen bedre. Det vil ikke komme noen bedre. Han var sjefen. Han var her i så mange år, og det ville alltid bli vanskelig å erstatte ham, sa nordmannen.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.