HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

DIEGO MARADONA (60) ER DØD

DØDE BARE 60 ÅR GAMMEL: Den argentinske storavisen El Clarin ga verden nyheten om at verden beste fotballspiller er død.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MARADONA DØD: Det er den argentinske avisen El Clarin som gir en rystet fotballverden nyheten om at kanskje verdens beste fotballspiller igjennom tidene er død.

HJERTEINFARKT

Det var etter en operasjon i hodet i hjembyen Tigres at Maradona skal ha fått hjerteinfarkt og avgått med døden bare 60 år gammel.

Dødsfallet bekreftes nå også av fotballegendens advokater til nyhetsbyrået Reuters. Maradona skal ha død i sitt eget hjem.

Maradona er kjent som kanskje verdens beste fotballspiller gjennom tidene, selv om mange har hatt diskusjoner om det var argentineren eller Pele som har vært den beste.

Maradona vant VM med Argentina i 1986, noe som av mange også regnes som det beste VM noensinne. Spesielt var det da nummer ti scoret med hånda mot England.

Etter kampen innrømmet han “jukset”, men mente at det var Guds hånd.

Maradona tilbrakte mange år i Barcelona og den italienske klubben Napoli.

Fotballmagikeren var også kjent for en usunn livstil utenfor banen med mye festing. De siste årene var også Maradona trener for en rekke fotball-lag. Uten å lykkes like stort med det.

Uansett hvor Maradona gikk så ble han hyllet av fansen. Nå har fotballverden mistet en av de aller største.LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.