SKY: HEVDER MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

SANCHO: Talentet pøser inn mål for Dortmund. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SKY SPORTS MANCHESTER UNITED: Manchester United har gjort et “gjennombrudd” om å signere Jadon Sancho fra Borussia Dortmund i sommer, ifølge Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth.

EN AV EUROPAS HETESTE?

The Red Devils har lenge blitt koblet til den 20 år gamle angripende midtbanespilleren til Old Trafford og Ole Gunnar Solskjær.

Sancho er allment ansett som en av de europas beste unge angrepstalenter, og han har hele tiden blitt ansett som et mulig mål for de røde djevlene gjennom hele sommeren som var.

En troverdig Sky-Sports-reporter kommer nå med nyheter som United-fansen nok kommer til å like: – Man United har fått et gjennombrudd i samtaler om å signere Jadon Sancho, sier reporteren.

Dortmund har imidlertid offentlig insistert på at de vil at Sancho skal forbli i den tyske klubben til tross for alle spekulasjonene.


Nå imidlertid hevder Sky Sports-journalist Sheth at samtaler om muligheten for å bringe Sancho til Old Trafford har hatt gode fremskritt denne uken, og at det har vært et gjennombrudd når det gjelder agentavgifter og personlige vilkår.

– Jeg har snakket med noen viktige personer rundt avtalen som involverer Jadon Sancho til Manchester United, og det siste døgnet har det vært utvikling og potensielt gode nyheter for fans av Manchester United, fordi spørsmålene om agentavgifter og personlige vilkår, har jeg blitt fortalt, er ikke lenger et problem.

BREAKING: SPILLER ENIG MED BÅDE MAN-UNITED OG LIVERPOOL

Manchester United er fortsatt tett på denne utviklingen, men det er klart at det er gjort noen gode fremskritt med å løse problemene med agentavgifter og lønn. I følge Express har Solskjær nå satt trykk på styret om å hente Sancho, eller i det verste fall se etter andre alternativer. Nordmannen er veldig interessert i å styrke denne posisjonen på banen.


-Vi forstår at United forblir veldig resolutt og fast bestemt på å ikke betale for mye for en spiller gitt realiteten i coronaviruspandemien, men gitt at dette var problemet de siste to eller tre ukene at Manchester United ikke ga et bud, fordi de trengte for å sortere agentavgifter og personlige vilkår for Jadon Sancho, så ser det nå ut til å være et slags gjennombrudd.

-Det er vår forståelse nå at agentavgiftene og de personlige vilkårene ikke lenger vil være et problem.

Manchester United har vært relativt stille i sommeroverføringsvinduet så langt, med “Red Devils” som bare har hentet midtbanespilleren Donny van de Beek fra Ajax. Det er dog en veldig god spiller.

The Red Devils, som endte på tredjeplass på tabellen forrige periode, starter den nye Premier League-sesongen mot Crystal Palace på Old Trafford 19. september.


LES OGSÅ:

TIPPETIPS: TIDENES SPORTSØNDAG

SPURS MÅ VENTE EN MÅNED PÅ BALE

BEKREFTET: NY SPILLER TIL LIVERPOOL

MEGASTJERNE ER PÅ VEI TIL MAN-UNITED

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.