HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

LIVERPOOLS SUPERSIGNERING UTE MED LANGTIDSKADE

JURGEN KLOPP: Den tyske suksess-mangeren jubler for Liverpool-suksess. (AP Photo)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MER TRØBBEL FOR KLOPP: Liverpool kjemper i toppen av tabellen til tross for skader på viktige spillere, og nå er det ny hodebry for Jurgen Klopp.

UTE I TO MÅNEDER

Liverpool-spissen Diogo Jota står potensielt overfor to måneder ute med skade som følge av en smell han pådro seg under midtukens Champions League-oppgjør med Midtjylland.

Jota startet i en rotert Liverpool elver – ikke så viktig møtet – i Danmark, en avgjørelse som allerede har sett kritiske fans ta sikte på manager Jurgen Klopp. Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold og Fabinho var andre seniorspillere som også startet, mens flere kom fra benken.


Liverpool har avventet resultater på prøver, men en rapport fra avisen Record i Jotas hjemland Portugal røper nå at Liverpools supersignering mest sannsynlig må være ute i to måneder.

LES OGSÅ: POGBA ER FERDIG I UNITED!

Det betyr at Jota, som har scoret ni mål i 17 Liverpool-opptredener siden overgangen på £ 45 millioner fra Wolves, kan være ute av spill til midten av februar.

Det er et betydelig slag for de røde, ettersom Jota har vært et viktig tilskudd denne sesongen, ved å bistå den vanlige trioen Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino i det som kan bli en tøff kamp om trofeene i blant annet Premier League.

Liverpool har allerede blitt rammet av mye skader denne sesongen. Spesielt på midtstopperplass ved Virgil van Dijk og Joe Gomez som begge har langvarige kneskader, mens Thiago Alcantara ikke har spilt siden midten av oktober.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.