HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

MESSI VS RONALDO – HVEM ER BEST?

Faksimile The Statesman

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det er uten tvil to spillere som skiller seg fra resten når vi snakker om den beste spilleren i tiåret som gikk. 

Ronaldo vs Messi er i en klasse for seg selv og tallene taler for seg selv. Skal man overhode begynne å prøve og finne ut hvem som er best må man se på Ronaldos og Messis statistikk.

Med 522 mål har Messi scoret 44 flere enn Ronaldo i 2010-2019. Messi har et gjennomsnitt på 52 mål per år og Ronaldo snitter 48 scoringer i året.

2012 var det beste året for Messi med hele 79 nettkjenninger for “Barca” og 91 totalt, mens for CR7 var 2013 det store året med 59 mål for Real Madrid i løpet av sesongen.

Når det kommer til internasjonal karriere, er Ronaldo i særklasse over Messi. Portugiserens 77 mål for et antatt dårligere landslag, med Messi sine 57 i løpet av tiåret kan man trygt si at Ronaldo var best, i tillegg til at “nummer 7” også vant EM. 

Når det kommer til klubb-trofeer er Messi kongen med 23, hvor syv av de er La liga-titler. Ronaldo har vunnet to La Liga-titler og en serietittel i Serie A for Juventus i løpet av tiåret. 

SE OGSÅ: HER ER FOTBALL-LAGET SOM BETALER MEST I LØNN  

HER ER HELE LISTEN OVER DE IDRETTSJERNER SOM TJENTE MEST I LØPET AV DET SISTE TIÅRET.  

Champions League er definitivt Ronaldo sin konkurranse med hele dobbelt så mange titler med sine fire mot Messi sine to. 

Hvordan står et så til med Lionel Messi versus Ronaldo Ballon i antall d`Or trofeer?

Det gylne trofeet har Messi vunnet fem ganger mot Ronaldo sine fire. 

Med andre ord er det to – to i forskjellige konkurranser, man kan ikke annet enn å konkludere med at disse to er i egen særklasse og at man må bestemme selv hvem som var best i dette tiåret. Skal man tolke slutten av tiåret ser det ut som at Messi tar med seg formen inn i det nye tiåret med 4-1 seier over Alvaes, mens Ronaldo nektet å ta imot sølvmedaljen etter “Juve”-tap 1-3 mot Lazio i den italienske supercup-finalen.

Vi i Sportsofa lar deg gjøre din oppfatning over hvem som er eller var best!

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.