HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

NY TRENER I BAYERN MUNCHEN

NAGELSMANN BAYERN: Suksesstreneren fra Leipzig er mannen som blir ny sjef i Bayern Munchen.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

NAGELSMANN BAYERN: Bayern München har inngått en avtale med nåværende RB Leipzig-manager Julian Nagelsmann om å erstatte Hansi Flick neste sesong.

HAR VÆRT IMPONERENDE

Nagelsmanns aksjer har steget eksponentielt de siste årene og imponerte først Hoffenheim før han begynte i RB Leipzig i 2019. 33-åringen har fortsatt å imponere i Tyskland, til tross for Bayerns dominans.

Med Hansi Flick som forlater de tyske gigantene på slutten av sesongen, er Bayern nå i markedet for en ny manager.

Nagelsmann har lenge vært knyttet til jobben, og Bayern har nådd enighet med Leipzig-sjefen om å bli deres nye manager, ifølge journalisten Christian Falk, men Bayern må nå finne en måte å overbevise Leipzig om å løslate ham.

I følge Falks rapport er de to klubbene i diskusjoner, og Leipzig kan få et kompensasjonsgebyr mellom ’20 og 30 millioner euro ‘for Nagelsmann.

Det gjenstår å se om Bayern vil få til en avtale, men dette er fortsatt et skritt i riktig retning for tyskerne.Det ville ikke være en underdrivelse å si at Nagelsmann er den mest spennende lederen i Europa for øyeblikket.

Til tross for at han bare var 33 år gammel, har tyskeren allerede klart 226 seniorfotballkamper, samt 73 kamper på U19-nivå.

Hvis noe, føles dette trekket som det har kommet i mange år nå.

Mens forbindelser med overgang til Tottenham Hotspur har løftet hodet nylig, ville Nagelsmann være bedre egnet til Bayern-jobben med sin Bundesliga-erfaring.

Når det gjelder progresjon, er dette neste skritt for den tyske manager og hans allerede imponerende oppgang til toppen av europeisk fotball.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.