BEKREFTET: LIVERPOOL MED NY SIGNERING

JURGEN KLOPP: Den tyske suksess-mangeren jubler for Liverpool-suksess. (AP Photo)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

NY SPILLER TIL LIVERPOOL: Bayern Munchen bekrefter nå ny spiller til Liverpool. I en overgangsum verd 27,2 millioner pund.

SAMME DRAKT SOM RIISE

Det er drakt nummer 6 han får Thiago Alcantara, etter at Bayern Munchen nå har bekreftet at 29 åringen er på vei til den røde delen av Mersey-side.

Liverpool hadde opprinnelig nektet å oppfylle Bayern sin pris, men det er forstått at begge parter nå har funnet ut av det ved å godta at avtalen skal betales i trinn over en fireårsperiode.

Thiago har i mellomtiden avtalt en fireårskontrakt med Jurgen Klopps Liverpool og vil bruke nr. 6-drakta når han fullfører overgangen til Anfield.


-Jeg kan bekrefte at FC Bayern endelig har kommet til en avtale med Liverpool, sa Bayerns administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge til Bild torsdag.

-Det var Thiagos store ønske om å gjøre noe nytt på slutten av karrièren som gjorde at vi fikk det til.

LES OGSÅ: VAN DIJK AVSLØRER FREMTIDSPLANER

Jurgen Klopp er en stor beundrer av Thiago, som vant syv Bundesliga-titler og Champions League i løpet av sin syv år lange periode i Bayern.

Den spanske landslagspilleren har også tiltrukket seg interesse fra Manchester United i sommer, men Ole Gunnar Solskjærs side ble satt av en avtale på grunn av midtbanespillerens lønnskrav.


LES OGSÅ:

UFC-VERDEN I SJOKK: KHABIB LEGGER OPP!

-VAN DIJKS SKADE KAN VÆRE KARRIERE-TRUENDE

SISTE OPPDATERING PÅ VAN DIJKs SKADE

LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.