HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

ARSENAL-LEGENDE MED KLAR DOM OM ØDEGAARD

ØDEGAARD ARSENAL: Stortalentet med overgang fra Real Madrid til Arsenal. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ØDEGAARD ARSENAL: Legende og en del av “The Gunners overvinnelige” Lauren er skråsikker på at det norske stortalentet Martin Ødegaard blir en stor hit i Arsenal. Og her er argumentene.

-BRILLIANT

Lauren – som har vunnet to Premier League-titler under sitt syv år lange opphold hos Gunners – vil gjerne se at 22-åringen forblir i Arsenal på lang sikt.

-Absolutt, sa 44-åringen til Goal under et eksklusivt intervju. Ødegaard er en fantastisk spiller.

-Jeg sier alltid at en ung spiller trenger seks eller syv kamper på rad for å vise hva han handler om.-Ødegaard kunne ikke gjøre det i Real Madrid, men han måtte erstatte Modric – som har vært den beste spilleren de siste årene, og det er ingen tålmodighet i Madrid.

-Han spilte bare to kamper [i begynnelsen av sesongen], og du kan ikke uttrykke deg i to kamper.

-Men det faktum at han kommer til Arsenal, og at han er den typen spiller som Arteta liker, jeg er sikker på at han kommer til å gi ham disse spillene for å uttrykke seg, og vi vil se et virkelig talent fordi han er en absolutt strålende spiller.


Odegaard tilbrakte sesongen 2019-20 på lån hos Real Sociedad og likte en suveren kampanje og scoret syv mål på 36 opptredener i alle konkurranser.

Han ble sett på som en av sesongens stjerner i La Liga, og Lauren mener Arteta vil gi den unge angriperen tiden og friheten han trenger for å uttrykke seg og slå lignende høyder i Nord-London.

-Jeg så på ham da han var i Sociedad, og han var bare helt strålende,” sa den tidligere Gunners-høyrebacken.

-Hvis han kommer til det nivået vi så forrige sesong med Sociedad, vil han gi mange gode ting.

-Han har alt, en spiller som kan ta kampen fra opposisjonen. Han har bevist det i La Liga, noe som ikke er lett å gjøre.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

Een erectiestoornis kan door diverse factoren worden veroorzaakt, want het duurt doorgaans 30 tot 60 minuten voordat het medicijn werkt of vaak helpt het om iemand te hebben die voor je onderhandelt. De gegevens tonen ook aan dat de snelheid bahnhof-aumenau.com van Super ED Trial Pack veilige anesthesie is gekelderd.

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.