HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

LIVERPOOL FÅR HA TILSKUERE, MEN IKKE MAN-UNITED.

MANCHESTER UNITED LIVERPOOL: Solskjær og Klopp leder to av de mest populære lagene i verden. (AP, Reuters)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

TILSKUERE PREMIER LEAGUE: Fra og med neste helg får ti Premier League-klubber slippe inn tilskuere igjen. Liverpool har fått klart signal, men ikke rivalen Manchester United.

UNITED FÅR SPILLE DEN FØRSTE KAMPEN

Siden pandemien brøt ut for alvor, har det ikke blitt spilt Premier League-fotball for tilskuere siden mars. Nå er den første kampen med tilskuere satt. Den 5. desember klokken 18:30 møtes West Ham og Manchester United.

Den britiske regjeringen har åpnet for at tilskuere igjen kan slippe inn på britiske idrettarenaer fra 2. desember, skriver NTB med sitat fra Daily Mail.

Så mange som 4000 personer kan nå få gå på kamper igjen på de største arenaene. Hvor mange fans som slipper inn kommer også an på smitten i området der stadion ligger.

Arsenal, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Liverpool, Southampton, Tottenham og West Ham kan derimot planlegge for 2000 tilskuere til kampene som venter fra og med neste helg.


UNITED VILLE HA OVER 20 TUSEN

Videre skriver NTB at det ser verre ut for de øvrige ti klubbene på øverste nivå i engelsk fotball. Aston Villa, Wolverhampton, Manchester United, Manchester City, Newcastle, Leeds, West Brom, Sheffield United, Leicester og Burnley må fortsatte spille bak lukkede dører.

Manchester United mener at de fint kan ta imot 23500 tilskuere, innenfor smittevernsreglene.

Det er dog laget et eget system for de arenaen som kan spille inn 2000 tilskuere. På nivå tre er det fortsatt steng for publikum.


Det er gode nyheter for klubbene som liver store økonomiske tap etter bortfall av billettinntekter. Helseminister Matt Hancock, kunne dog gi fansen gladnyheten. En nyhet som gir sportsfans et lite steg tilbake til normalen.

Hvordan billettene nå skal fordeles vites ikke.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.