HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

RONALDO HAR BESTEMT SEG FOR SJOKK-RETUR

RONALDO I KJENT STIL: Slik har vi blitt vant til å se Christiano Ronaldo de siste tiårene. (Shutterstock).

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

RONALDO 7: Christiano Ronaldo har bestemt seg for hvilken klubb han vil spille for nå som Juventus har gjort det klart at de vil bli kvitt stjernespilleren. Og skal vi tro den spanske storavisen Marca kommer valget som et sjokk.

MANCHESTER UNITED HADDE HÅPET PÅ RETUR

Den gamle damen Juventus er i økonomiske problemer og må kvitte seg med Ronaldo. Italienerene er et lag som virkelig har kommet ekstra dårlig ut etter pandemien, mye på grunn av spillere på meget høy lønn.

Det har vært spekulasjoner om Ronaldo kommer til å gjøre et comeback for Manchester United. Og Watford-spiss Troy Deeney mente at CR7 burde signere for Wolverhampton med sin stamme av portugisiske spillere.

LES OGSÅ: RONALDO MANCHESTER UNITED COMEBACK

Nå sies det at Ronaldo har bestemt seg for hvilken klubb som er hans neste.


Det er den engelske avisen The Sun som slår opp en stor sak med referanse til spanske Marca. Ronaldo skal nemlig har tatt kontakt med gamleklubben Real Madrid om en mulig hjemkomst til “Los Blancos”.

Beskjeden går på at en av verdens beste fotballspillere gjennom tidene, vil avslutte hos Real Madrid og bygge opp igjen forholdet som var før han dro til Juventus.

SKUFFENDE UNITED-FANS

Det var en annen klubb Manchester United-fansen ville at Ronaldo skulle gjøre comeback hos. En mulig overgang som har vært omtalt i pressen siden Juventus-exiten har blitt kjent.


I følge den spanske avisen skal Real Madrid være førstevalget før Old Trafford. En klubb Ronaldo 7 har scoret hele 450 mål for i løpet av ni sesonger.

Ikke overaskende har ikke Ole Gunnar Solskjær eller Manchester United utalt seg om en mulig overgang. Spørsmålet er nok om Jadon Sancho er høyere på ønskelista hos den norske treneren.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.