HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SISTE OM RONALDOS MAN-UNITED COMEBACK

RONALDO MANCHESTER UNITED COMEBACK: Ronaldo i kjent stil etter scoring. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

RONALDO COMEBACK MANCHESTER UNITED: Nyheten om at Juventus nå vil slippe Ronaldo har satt i gang en rekke spekulasjoner. Et aktuelt mål er selvfølgelig portugiserens kjære Manchester United. Solskjær er i trøbbel, og nå spør alle seg om berømte CR7 kan være redningen.

PORTOGUESISK ÅPNING

Det er vel en del Manchester United fans som får vann i munnen av å tenke på kombinasjoner med portugiserne Ronaldo og Fernandes for de røde djevlene.

Ronaldo satte som kjent fart på sin karriere i Man-United, og det er en klubb han kjenner godt. Nå som Fox News hevder å vite at Ronaldos fremtid i Juventus er over, seiler Manchester United opp som en av CR7 sitt neste – eller kanskje – siste stoppested.

(saken oppdateres fortløpende)


For i følge det gigantiske mediehuset Fox, er nå Juventus villig til å forhandle med Manchester United om en overgang. Kontrakten til Ronaldo – som har rukket å bli 35-år – går ut sommeren 2022. Allerede nå skal italienerene være villig til å la mega-stjernen gå.

Årsaken er at Juventus er i økonomiske vanskeligheter, og Ronaldo sin lønn på nesten 8 millioner kroner i uka har blitt et problem for “den gamle dame”.

Med 18 måneder igjen på kontrakten kan Juventus også sikkert få en grei overgangssum for en av tiårets desidert beste fotballspillere.


FÅR KONKURANNSE

Med en spiller som Ronaldo, så får man mer en spillet på banen.

Ikke uventet ryktes det om at Manchester United får konkurranse av blant andre PSG, Kina og selvfølgelig USAs Major League. Sistnevnte ville trykket megastjernen til sitt bryst, og by-metropoler som Los Angeles og New York er definitivt etter superstjernens smak.

Watford-spiller Troy Deeney mener dog at Ronaldo burde velge Wolverhampton. Ulvene har allerede en bred stamme av portugisere, og spissen mener at Ronaldo og United ikke er en bra miks på dette tidspunktet.

-Det hadde passet bedre med Wolves. Jeg hadde heller gått dit hvis jeg var han. Det er en mindre klubb hvor kan kan være den sjefen han er. Wolves, har noe spennende på gang og Ronaldo kunne vært med på å heve de ytterligere, sier Deeney til Express.

-Uansett hvem som får Ronaldo, så får de en fantastisk spiller. Men se på Bale i Tottenham. Mange tror han er den samme spilleren som da han dro. Holder disse stjernene det samme nivået i årene som kommer, spør Deeney seg.

Det er ingen tvil om Ronaldo har en forkjærlighet til Manchester United, og gode minner fra hans tid som elev under legendariske Sir Alex Ferguson.

Ronaldo har fortsatt noen gode år bak seg, og spørsmålet er om det er en slik megastjerne Ole Gunnar Solskjær trenger for å få spillertyper som bla Pogba til å våkne.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.