HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

DETTE ER UNITEDS ALTERNATIV TIL RONALDO

RONALDO MANCHESTER UNITED COMEBACK: Ronaldo i kjent stil etter scoring. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ronaldo ryktes å være på vei vekk fra Manchester United og i følge MUFCLATEST skal ønsket om erstatter være følgende.

Manchester United kan få problemer med å erstatte Cristiano Ronaldo som spissen i klubben denne sesongen. En rapport fra Fichajes i Spania har øremerket seks angripere som kan erstatte den 37 år gamle portugisiske landslagsspilleren.

En av spillerne i rapporten er Andre Silva, som har vært knyttet til klubben de siste årene, men det er ingenting som sier at den 26 år gamle portugisiske forwarden er ønsket av Old Trafford-klubben i sommer – men han kan godt være et alternativ hvis det skulle være muligheter for det. Det skriver avisen Fichajes.

Den portugisiske landslagsspilleren har hatt en fantatisk karriere, og startet sitt førstelag i Porto i 2015, og dro til AC Milan i 2017. Silva ble deretter lånt ut til Sevilla og Eintracht Frankfurt før han ble solgt til den tyske klubben, og flyttet til RB Leipzig i fjor sommer. .

Silva har scoret mål for hver klubb han har spilt for, og det startet med Porto, hvor han spilte 58 kamper, scoret 24 mål og 11 assists. Hos AC Milan spilte han 41 kamper, og scoret 10 mål og to assist. Det så ut til å være en god start på karrieren hans.

Mens han var i Milan, ble Silva lånt ut til Sevilla hvor han spilte 40 kamper, scoret 11 mål og tre assists, og ble også lånt ut til Eintracht Frankfurt, en klubb han ble solgt til etter låneperioden. Han spilte 71 opptredener, og scoret 45 mål og 15 assists i klubben.

RB Leipzig signerte spissen i fjor sommer i en avtale på 23 millioner euro, og så langt har han spilt 49 kamper, scoret 17 mål og ni assist. Totalt, på 250 kamper i førstelagsfotball, har Silva scoret 107 mål og 40 målgivende pasninger – en god effekt for hans alder.

Så gjenstår det å se om dette blir mannen som sammen med Ten Hag skal få klubben på rett vei igjen.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.