HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

– VAN DIJKs SKADE KAN VÆRE KARRIERE-TRUENDE

VIRGIL VAN DIJK: Nederlenderen er en av Liverpools viktigste spillere. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SKADE VAN DIJK: Liverpool sin forsvarsklippe ble skadet i kneet etter et tøft sammenstøt med Evertons keeper Jordan Pickford. Nå venter fansen i spenning på om de får se den viktige spilleren tilbake denne sesongen.

VIL VAN DIJK KOMME TILBAKE DENNE SESONGEN?

(Oppdateres fortløpende)

TV 2s Brede Hangeland mener skaden til Van Dijk også kan være karriere truende. Liverpool bekrefter nå på sine hjemmesider at Van Dijk må igjennom en operasjon.

Ifølge The Guardian og flere britiske medier har van Dijk skadet det fremre korsbåndet. Kilder i Liverpool skal være motvillige til å utelukke at han ikke spiller mer denne sesongen, men han vil være ute i lang tid.

Liverpool vil vite mer om skadeoppholdet etter operasjonen, skriver The Guardian.

– Det kommer an på hvor mye han har skadet det fremre korsbåndet, men det er den versten skaden en fotballspiller kan få. Det er potensielt karrieretruende. Det er ikke gitt at van Dijk kommer tilbake og er verdens beste midtstopper. Det er den verste nyheten Liverpool kunne få, sier TV 2s fotballekspert Brede Hangeland.

Sports-medisinsk-ekspert Dr. Rajpal Brar sier at Van Dijks skade kan minne om Arsenals Bernd Lenos skade. Han var ute i fire uker. Det kommer an på hva som er skadet i kneet. Det kan være alt fra fire uker til sesongen.

Jordan Pickford kan få utestengelse etter at han skadet Van Dijk skriver en rekke medier.

The Express bekrefter at det skal komme en antatt dato for mulig retur i løpet av søndagen. Flere også bekrefter det samme.

Virgil van Dijk vil i løpet av søndagen få vite om han kan spille mer denne sesongen etter å ha fått en korsbåndskade under Liverpools 2-2-uavgjort mot Everton lørdag, ifølge ESPN.

Liverpool-forsvareren har vært på røntgen hos et lokalt sykehus etter kampen etter å ha blitt skadet som et resultat av en utrustning av Everton-keeper Jordan Pickford fem minutter ut i det 237. Merseyside-derbyet på Goodison Park.

LES OGSÅ: LIVERPOOL KREVER VAR-ETTERFORSKNING


Selv om Van Dijk var i stand til å gå av banen ved egen maskin, skal kilder ha fortalt ESPN at Liverpool er bekymret for skadeomfanget. Teamet er nå og er fast bestemt på å få en klar diagnose i løpet av dagen ved å sende den nederlandske landslagspilleren til en konsulent søndag.

Rapporter har antydet at Van Dijk fikk et korsbånd avrevet i kneet i Pickford-utfordringen, men Liverpool vil ikke spekulere i skaden før stjernen på 75 millioner pund har blitt fullstendig vurdert av en medisinsk fagperson.

Men hvis den verste frykten blir bekreftet, kan Van Dijk gå glipp av resten av denne sesongen. Det er også trist for det nederlandske landslaget da Van Dijk også må kjempe om å rekke det europeiske mesterskapet neste sommer.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.