HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

DRILLO OM NY LANDSLAGSJEF: – DEN DYKTIGSTE!

SOLBAKKEN LANDSLAGET: Ståle Solbakken har endelig tatt over det norske landslaget. (Shutterstock).

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SOLBAKKEN LANDSLAGET: Ståle Solbakken har tatt over det norske landslaget etter at Lars Lagerback fikk sparken. Legenden Drillo mener det er den dyktigste Norge kunne fått.

STÅLE SOLBAKKEN NY LANDSLAGSJEF

Den tidligere landslagspilleren, FC København, Wolverhampton og Ham-Kam-treneren har lenge vært et tema som den nye sjefen for landslaget. Hva om kom først vites ikke, men etter at Lars Lagerback ble sparket, presenterte Norges Fotballforbund Ståle Solbakken som sjefen for de nye tidene med det norske landslaget.

Lagerback fikk vel aldri en “fair” sjanse etter korona-situasjonen som sendte Norge ut av en mulig EM-plass der det såkalte “nødlandslaget” måtte ta over ansvaret. Svensken hadde dog muligheten i kvalifiseringen i spill mot Serbia, men da feilet både spillerne og treneren med å ta Norge til et etterlengtet mesterskap.


En som har tatt Norge til mange mesterskap og til og med kommet seg videre i gruppespillet i VM i 98 er Egil “Drillo” Olsen. Trener-legenden mener Solbakker en rett mann.

– Det er en gledelig overraskelse. Naturligvis hilser jeg dette velkommen, uten tvil, sier tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen til VG.

– Jeg synes det er et godt valg. Det tyder på at det er (Lars) Lagerbäck har trukket seg siden Ståle tar over allerede mandag. Når det gjelder Ståle så er det et bra valg. Jeg kjenner Ståle som en dyktig fagmann og dyktig leder.

Drillo mener at Lagerback har gjort en god jobb og nyheten kom overraskende på alle. Mange mener at Solbakken har samme filosofi som Drillo hadde på sin storhetstid. Nå spørs det om vi får en ny “Drillo-æra” på Ullevål og hos Norges Fotballforbund.LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.