HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

SOLSKJÆR: – UNITED ER STØRST I VERDEN OG VIL REISE SEG!

SOLSKJÆR UNITED: Den norske Manchester United-treneren kan igjen klappe for gode tider. (Reuters)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SOLSKJÆR UNITED: Ole Gunnar Solskjær har vært under et hardt press i de siste ukene. Ryktene har svirret om at Pochetitno skulle ta over. Nå slår nordmannen tilbake.

ER KAPABEL TIL Å TRENE VERDENS STØRSTE

Ole Gunnar Solskjær er klar med og insistere på at han vil holde seg mentalt sterk og ikke kollapse “som et korthus” etter Manchester Uniteds nederlag de siste ukene.

Nordmannen tåler presset. -Du må være mentalt sterk, det stilles krav til enhver Manchester United-spiller, trener og manager, forteller han.

Og det er også en forventning – vi er på den beste og største klubben i verden, og du forventer ikke å ha annet enn kritikk da; det er hvordan du takler det tilbakeslaget og fra det jeg har sett fra guttene, de har vært veldig fokuserte, sier Solskjær ifølge Irish Times.


47-åringen har også blitt spurt om den siste kampen mot Everton var en make-or-break angående jobben hans. -Jeg har alltid hatt en veldig god, åpen og ærlig og positiv dialog med klubben, sa han. – De har vist sterkt lederskap – jeg har hatt god dialog kontinuerlig – siden jeg kom inn, og jeg forventer ikke at vinden vil snu [for jobben hans er i fare].

LES OGSÅ: SALAH MÅ STÅ OVER KAMPER PGA KORONA

-Jeg har vokst opp her. Jeg ble voksen i Manchester United [da jeg var en spiller fra 1996-2007] og har lært hvordan jeg skal takle gode og dårlige tider. Hver fotballkamp blir fort historie.


Solskjær tror fortsatt at han vil lykkes i United. -Ja, hvorfor skulle jeg ikke det?” mener nordmannen. -Hvis jeg ikke stoler på meg selv og mine verdier og personalets kvalitet og spillernes kvalitet, hvem skulle da gjøre det? Jeg ser ikke på ett eller to resultater og faller som et korthus.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.