HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

STJERNESPILLER NY KONTRAKT MED CHELSEA

FRANK LAMPARD: Chelsea har signert Timo Werner, men det stopper ikke der for den tidligere "Blues"-spilleren. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

WILLIAN: Willian er enig med Chelsea om en forlengelse av kontrakten som vil holde ham på Stamford Bridge til sesongslutt

PEDRO VIL FØLGE ETTER

Klubber har frister for å gjøre Premier League oppmerksom på eventuelle kortsiktige forlengelser. Det har gjort at Chelsea også hevder at de har overbevist Pedro, som vil gå til Roma på slutten av kontrakten sin, til å spille ferdig sesongen for London-klubben.

Brasilianske Willian ser også ut til å forlate klubben ved slutten av sesongen, og de to partene har så langt ikke klart å bli enige om en akseptabel avtale.


Blues har tilbudt 31-åringen en to-års-avtale, selv vil han ha en tre-års-avtale, og kan ifølge ryktene bli i London da visstnok både Tottenham og Arsenal skal være interessert i spilleren, skriver The StandardLES OGSÅ:

LIVERPOOL FÅR HA TILSKUERE, MEN IKKE MAN-UNITED.

TIPPETIPS: LANGHELG OG TOPPOPPGJØR I LONDON!

RONALDO HAR BESTEMT SEG FOR SJOKK-RETUR

LIVERPOOL FÅR NY MIDTSTOPPER – KLOPPS ØNSKELISTE

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.