HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

STJERNESPILLEREN VIL TIL SOLSKJÆR

MANCHESTER UNITED CHAMPIONS LEAGUE: Ole Gunnar Solskjær klarte fjerdeplassen og skal igjen spille i Champions League.(Scanpix)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

JAMES RODRIGUEZ: Den colombianske offensive midtbanestjernen skal, i følge avisene, være lysten på en overgang til Manchester United.

FORLATER REAL MADRID

Real Madrid har prøvd å kvitte seg med Rodriguez mange ganger i de siste årene. Avisen Daily Express mener nå at det er Manchester United som er det neste målet for den kreative spilleren.

Lønn er noe av problemet med Rodriguez, som til tider har vist verdensklasse i VM-sluttspillet for Colombia, men har ikke helt klart å vise den samme kvaliteten på sine arbeidsgivere innen klubblag.

Ifølge avisen skal James Rodriguez og hans agenter ha samtaler med Solskjær og Manchester Uniteds representanter allerede til uken . De røde djevlene har allerede Bruno Fernades, som har vist klasse siden portugiseren kom til Old Trafford. Det er usikkert hva slags rolle da den eventuelle ny-signeringen da skal ta i laget. Med Champions-league spill for Manchester United er det dog viktig å ha en bred og god stall, det kan være tanken bak Solskjærs planer med James Rodriguez.


PRISLAPP PÅ 23 MILL PUND

Real Madrid er så sugen på å få James Rodriguez av lønningslisten at de kan være villige til å selge for 23 millioner pund. I følge avisen skal Premier League være favoritten til spilleren selv, og på toppen av ønskelisten er Manchester United.

Det er et stort priskutt fra Real Madrid som kjøpte spilleren for 63 millioner pund fra Monaco i 2014. Nå har Rodriguez dog bare tolv måneder igjen av sin kontrakt. Derfor kan 29-åringen være et kupp for Solskjær og kompany.


James Rodriguez har aldri klart å befeste seg til en fast plass hos Real Madrid og har tilbrakt de to siste sesongene på lån hos Bayern Munchen.

Zinedine Zidane har nok ingen planer for spilleren ettersom det kun har blitt 14 kamper for de hvitkledde fra den spanske hovedstaden.

Det er dog ingen tvil om at Solskjær er ute etter ytterligere bredde i laget for å utfordre de største ute i Europa kommende sesong.


LES OGSÅ:

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

FERNANDES SLÅR TILBAKE MOT KLOPP – JEG BRYR MEG IKKE!

VURDERER Å STENGE NED PREMIER LEAGUE

POGBA ER FERDIG I UNITED!

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.