VAN DIJK AVSLØRER FREMTIDSPLANER

VAN DIJK LIVERPOOL: Midtstopper-kjempen i aksjon. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

VAN DIJK LIVERPOOL: Den mektige midtstopperen til Merseyside-klubben forteller nå om hvordan Liverpool skal skape en ny epoke.

LIVERPOOL-EPOKE

Siden Jurgen Klopp kom inn i Liverpool har de røde klart noen etterlengtede målsettinger. Først vant de Champions Leauge, deretter kom den etterlengtede Premier League-tittelen.

Mye av suksessen kan man sikkert si kom på grunn av Liverpools klippe Virgil van Dijk. Nå setter den nederlandske forsvars-bautaen nye mål for sin klubb. Nemlig det å vinne år etter år, og skape en ny Liverpool-epoke. Starten er det i alle fall ikke noe å si på.

-Det å være konsekvente er det vanskeligste i fotball, tror jeg – å fortsette og gjøre det uke inn, uke ut. År etter år. Og det er noe vi prøver å oppnå, sa Van Dijk til Premier League sin egen sending.

-Hvis du ser på de to siste sesongene i ligaen, har vi åpenbart vært veldig konsekvente. Vi har satt inn forestillinger uke inn, uke ut og klart å finne en seier eller få et godt resultat – og selvfølgelig var noen spill bedre enn de andre – og nådde en viss grad av konsistens som gjorde at vi, spesielt i fjor, da vi ble mestere av England. Og det er den vanskelige delen.


HAR VIST SVAKHETER

Liverpool snublet litt mot slutten av forrige sesong, og fikk kjørt seg mot nyopprykkede Leeds. Van Dijk viste også unormale feil. Nå ber kjempen om at Liverpool bare skal fortsette i det samme gode spor. Kamp etter kamp, og år etter år.

-Sesongen har nettopp startet med en kamp inn, og sesongen kommer til å bli så lang, så vi ser ikke hva som skal skje på slutten av året, vi er bare fokusert på hva som skjer i denne saken nå, sier Van Dijk.

BEKREFTET: LIVERPOOL MED NY SIGNERING

Det å nå vinne Premier League-tittelen på rad og rekke er ikke umulig, men det krever mye av Liverpools nye målsetting.

-Jeg kan bare snakke for det vi tenker om situasjonen vår og for øyeblikket hvordan vi nærmer oss kampene – og det er det samme som vi har gjort de siste tre årene.


-Vi prøver å se på spill som ligger foran oss, og ikke tenke på hva som skal skje de neste to eller tre månedene. Vi fokuserer bare på det som ligger foran oss, prøver å vinne det og gi alt vi har.

-Det blir tydeligvis tøft fordi konsistensen er den vanskeligste tingen i fotball, ikke bare personlig som fotballspiller, men også som et lag. Så ja, det er en stor utfordring for oss alle, men vi burde absolutt glede oss og vi burde ha som mål.


LES OGSÅ:

UFC-VERDEN I SJOKK: KHABIB LEGGER OPP!

-VAN DIJKS SKADE KAN VÆRE KARRIERE-TRUENDE

SISTE OPPDATERING PÅ VAN DIJKs SKADE

LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.