HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

UNITED-SJEFEN OM SOLSKJÆRS FREMTID

SOLSKJÆR UNITED: Den norske Manchester United-treneren kan igjen klappe for gode tider. (Reuters)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

WOODWARD MANCHESTER UNITED: Det har blitt reist spørsmål om Ole Gunnar Solskjærs fremtid som manager i Manchester United, etter en litt for ordinær start på sesongen. Nå gir direktøren Ed Woodward svar på spekulasjonene rundt nordmannen.

WOODWARD OPPDATERER FANSEN

Manchester Uniteds administrerende direktør er nå klar i sin tale om hvem som skal være trener på Old Trafford fremover. Woodward insisterer på at Solskjær har full tillit og “backing” fra styret, til tross for en litt “snublete” start. Til tross for starten letter sjefen nå på sløret, om hva salgs planer de har fremover med nordmannen.


Woodward mener at styret ser progresjon under Solskjær.

-Hva som skjer på banen er det aller viktigste, og det er ikke det samme uten fansen. Vi hadde en 14 kamper seiersrekke, som gjorde at vi klarte en tredjeplass og Champions League-spill, forteller Woodward i et fans-forum.

-Vi ser dog at det er mer hardt arbeid som må gjøre for å få mer stabilitet, som gjør at vi kan kjempe om titler igjen.

-Vi ser dog de positive tegnene vi vil har på banen og på treningsfeltet. Det gjør at vi har samme trua som tidligere på Ole og hans støtteapparat, samt spillerne vi har.

-Som jeg har sagt tidligere så jobber vi med å styre laget ytterligere, men yter disiplin i forhold til å ikke bruke uforsvarlig mye penger nå som vi er midt i en pandemi.


HAR LEVERT SPILLERE

Selv om Woodward fortsatt ikke har klart å levere nummer en på ønskelisten, nemlig Jadon Sancho. Så mener direktøren for gigantklubben at de har levert spillerne som er nødvendig.

-Jeg synes vi har levert. Vi har brukt over 200 millioner pund, som er mer en noen annen europeisk klubb over perioden siden siste sommer. Vi kommer til å fortsette å gi Ole den tilliten han trenger. En langsiktig plan til å rekruttere spillere med fokus på sommervinduet.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.