HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

VURDERER Å STENGE NED PREMIER LEAGUE

LEDER ANN: Mo Salah er en av stjernene i Premier League-sirkuset. (Shutterstock).

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

KORONA-AVBRUDD: Premier League vurderer nå å stenge ned Premier League etter at antall smittede spillere, bare blir flere og flere.

VURDERER GREP

Premier League-klubber har diskutert muligheten for en to ukers pause i et forsøk på å forhindre koronaviruspandemien, som herjer blant mange av spillertroppene.

Premier League kunne informere om at de hadde fått tilbake det høyeste antall positive koronavirus-tester for sesongen, med 18 nye tilfeller.

Sheffield United var den første klubben som bekreftet at de hadde fått inn ‘en rekke’ positive tester, varmt i hælene på Manchester City, som måtte utsette kampen mot Everton etter et utbrudd, som gjorde nesten hele troppen utilgjengelig.


I følge Daily Telegraph har ledelsen for de 20 Premier League-klubbene hatt samtaler etter den siste testrunden i frykt for at en utsettelse ser ut til å være den eneste utveien.

Det er spesielle bekymringer rundt sannsynligheten for et velt av kanseleringer i forkant av tredje runde av FA-cupen, som skal begynne i helgen 9. januar.

Selv om alle de 64 konkurrerende lagene er satt til å gjennomgå massetesting, har flere klubber i lavere liga allerede blitt tvunget til å utsette kamper, med ni EFL-kamper som er blitt offer for viruset i forrige uke.

Selv om en to-ukers nedstenging vil lette det umiddelbare problemet, vil innpassing av de gjenværende kampene være en langt fra enkel oppgave, gitt at flere Premier League-klubber allerede har kamper som ikke er spilt ferdig, mens sesongen er ferdig. 23. mai, tre uker foran det omlagte EM.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.